Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor varhato az elso magzatmo...

Mikor varhato az elso magzatmozgas, amit eszlelhetek?

Figyelt kérdés
15 hetes kismama vagyok, a masodik babat varom, mar van egy 4 eves kisfiam. Vele a 19-dik heten eszleltem az elso magzatmozgast, de azt mondjak, hogy a masodiknal hamarabb eszlelheto. Koszi a valaszokat.
2008. febr. 22. 11:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én az első babámat várom, 19 hetes vagyok és a 17 héten kezdtem el érezni. Szerintem hamarosan te is érezni fogod a babád mozgását!
2008. febr. 22. 12:00
 2/6 anonim ***** válasza:
23%

Én már a 14. héten éreztem apró pukkanásokat és olyat mintha megcirógatták volna belülről a hasam. De konkrétan a 16. héten éreztem, hogy ő mozog odabenn, most meg már szabályosan kivehető mikor hol van és a kis rúgásait.

De a második babánál ezt nem kellene már jobban tudni, mint annak aki az elsőt várja?

Kellemes babavárást!

18 hetes kismama

2008. febr. 22. 12:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
De, csak biztos olyanok válaszát várta, akik már nem az első babájukat várják...
2008. febr. 22. 13:20
 4/6 anonim ***** válasza:

A 14-15.héten már legtöbben érzik,sztem hamarosan meg fogod érezni Te is.

Gratulálok a babához!

2008. febr. 22. 15:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen változó, olvastam olyat, hogy 11 hét, de ezt azért megkételyezném...

Nekem első babám van a pocimban, én 18 hetesen éreztem. És igen, a másodikat lehet már te is 1-2 héttel előbb érezni fogod. Barátnőm az elsőt 19, a másodikat 18, a harmadikat 17 hetesen érezte.

2008. febr. 22. 16:32
 6/6 A kérdező kommentje:
A masodik hozzaszolohoz szeretnek hozzafuzni valamit. Nagyon jol tudom, hogy a magzatmozgasokat a 16-20 het kozott lehet erzekelni, nem vagyok annyira tudatlan mint ahogy a hozzaszolo erzekelteti, csak kivancsi voltam, hogy mas mikor erzekeli a magzatmozgasokat, foleg a masodik babanal, mert azt kell tudja a hozzaszolo is, hogy azt hamarabb lehet erzekelni.
2008. febr. 25. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!