Fáj ha pisilek de úgy érzem nem vagyok felfázva. Mi lehet? 38+3 ht km
Figyelt kérdés
Igazából fáj, és nyomást érzek közben. De nem minden pisilésnél fáj. Kb 2 napja van ez. Holnap megyek orvoshoz, uh mindenképpen megkérdezem csak kiváncsi vagyok hogy valaki más is érzett-e így?
Nem lehet h a baba nyom ennyire? a medencémnél is két oldalt kifelé feszítő nyomást érzek.
Előre is köszönöm!
2011. jún. 15. 19:47
1/2 anonim válasza:
Szia! Nekem is fáj néha! Főleg,ha éjjel sokáig húzom a dolgot,annál rosszabb. Már megtanultam,amint érzem,ki kell menni,mert szétrobban a hólyagom. Nem szabad sokáig visszatartani,legalábbis nekem olyankor fáj! Azt tuti,néha úgy érzem,mintha a babó szándékosan csak azt nyomkodná! :)
39 hkm
2/2 anonim válasza:
Nekem akkor éjjel fájt, amikor szültem. VAgyis olyan éjfél fele fájt a pisilés és utána is olyan fura érzésem volt. Visszaaludtam, aztán 2 fele megint fájt és akkor már nem múlt el. 3kor 2 perceseket mértem, reggel 6kor meglett a lányom. Pont 38+3 hétre :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!