Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szedte már valaki 14 hetes...

Szedte már valaki 14 hetes koráig vagy tovább is a duphastont?

Figyelt kérdés
Én próbáltam csökkenteni 12 hetes koromban de akkor újra kezdődött a barnázás.Most 14-et már betöltöttem lassan kezdhetem leépíteni?
2009. márc. 22. 14:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól emlékszem, én 13hetes koromig szedtem, egy előzetes vetélés miatt. Teljes orvosi felügyelet mellett. MIndenképp kérd ki az orvosod véleményét! Sőt, ő nem mondott még semmit erre???
2009. márc. 22. 14:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Beszéltünk róla,azt mondta lassan építsem le.Csak kiváncsi vagyok hogy más is szedte ilyen sokáig?
2009. márc. 22. 14:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia!Én a 22.hétig szedtem,addig mondta a dokim.Aztán már csak napi egyet még egy hétig,aztán már nem kellett.Úgyhogy én nálad is tovább szedtem,ne aggódj emiatt.A dokiddal azért mindenképp egyeztess továbbra is!
2009. márc. 22. 15:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!Én 13 hetes elmúltam amikor fokozatosan abba hagytam a szedését.Az orvos mindig megkérdezte,hogy van-e valami bajom?És utána döntött úgy,hogy (persze nemleges válasznál) abbahagyhatom.De az orvost feltétlenül meg kell erről kérdezni.Boldog baba várást kívánok!

18 hetes

2009. márc. 22. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!