Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20hetes kismami vagyok benti...

20hetes kismami vagyok benti cicusom van és mindig megkarmol amikor játszok vele sajnos. Ugye nem lesz baj?

Figyelt kérdés

A toxoplazmát folyamatosan nézik a vérvételeken de mindig negativ, szivem nincs kitenni a cicust olyan megnyugtató meg bujos csak néha lesz kicsit butus:)

Eddig nem volt semmi bajom remélem nem is lesz..

2009. márc. 22. 13:20
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

A terhességre csak a friss toxoplazma fertőzés jelenthet veszélyt és arra nem olyan könnyű szert tenni.

2009. márc. 22. 13:25
 2/4 anonim ***** válasza:
nincs szived kitenni de elubb utob mindendol ott lesz akar a baba agyaban is es mivel a babad maszni fog pont ott ahol a macska elszorta a szoret.ne feled a terheseknek nem art meszirol elkerulni e macskakat. termeszetesen a babad egeszsege a legfontosabb.
2009. márc. 22. 13:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Tedd ki a szőrét én azt javaslom.Gondolj bele,az macska ha kimegy az utcára,az a trágyától a házakig mindent bejár.Nagyon nagy bacilus hordozó a macska.Hiába tisztának látszik.A te egészséged érdekében is!!!Hát még a baba miatt.
2009. márc. 22. 15:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én cica tenyésztéssel foglalkozom már 10-éve három lányom van 13,10 és két és fél éves a kicsi, most vagyok 33-hetes a negyedikkel. Természetesen a babaszobába nem mehettek be a cicák és éjszaka sem alhatnak a hálóban és persze nem kijárósak (plusz rendszeresen vannak férehajtózva és bolha ellen kezelve meg oltva) még soha semmi gondunk nem volt a gyerekeknek meg pláne nem, jó valószínűleg többet porszívózok mint mások de ez legyen a legnagyobb gondom ha betartasz pár higénés szabályt semmi gond nem lesz. Például mindennap ki kell az almot takarítani mert a toxoplazma csak székletben ürül és 48-óra múlva fertőtőképes!

A gyereknek is jót tesz egy cicus látványa és ha eddig is veletek élt semmi okod arra hogy "kitedd a szűrét" aki szereti az állatokat szerintem nem is tesz ilyet hiszen csaknem ugyan olyan családtagok tudnak lenni mint egy ember (persze átvitt értelemben)

Kellemes babavárást!

2009. márc. 22. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!