Mennyi kb. a normalis sulygyarapodas 5 honapos terhesen?
Figyelt kérdés
2008. febr. 22. 08:35
1/11 anonim válasza:
Én a 19. hét végénél tartok és eddig kb 5 kg-t híztam. Azt nem tudom, hogy ez mennyire felel meg az átlagnak, szerintem sok függ attól, hogy milyen alkat vagy.
2/11 anonim válasza:
Szia,
A " nagy könyv szerint" 3 kg.Hogyha az ember úgy hízik mint ahogy az meg van írva akkor a végén 12 kg-s többlete lesz.
Én 4. hónapot töltöm jöv hét szombaton és most van rajtam 3 kg.Pedig nem zabálok, nem csokizok, úgy tűnik én így szedem magamra.Te hol tartasz?
Üdv
15 hetes kismama
3/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok köszönöm szepen a gyors valaszotokat. En most vagyok a 20 hetben es 1 kg hiztam es mindenki piszkal hogy egyek ami persze hülyeseg mert mindig eszem es azt sem nezem hogy mit egyek. Csak furcsa mert a amikor a lanyommal voltam terhes kb olyan 3-4 kgnal tartottam. Jo mondjuk hozza kell tennem hogy en az elsö 3 honapban rettenetesen rosszul voltam ugyanis 58 kg mal keztem a terhessegeimet es erröl fogytam le 4 kgot es igy most vagyok 55kg.
2008. febr. 22. 09:07
4/11 anonim válasza:
szia,havonta 1kg normális,tehát ha 5-6 kg-ot hiztál az teljesen jo.26 hetes vagyok 6 kg-ot hiztam.
5/11 anonim válasza:
Én 22 hetes vagyok,3 kilót híztam eddig,de az sem érdekelne,ha 23-at híztam volna:)
6/11 anonim válasza:
Szia! ne aggódj! Én is a 21. hetet kezdtem és 1 kg-ot híztam idáig.Modjuk volt pár fölös kilóm, 170cm és 75 kg-mal kezdtem, így én örülök is , hogy csak 1 kg-ot híztam, de szedem a gravidát és a magneB6-ot,így a gyerkőc minden vitamint megkap , ja és eszem rendesen nem fogyózok.Majd most jön el az az idő amikor több jön fel, hiszen most kezd el nőni a babánk:)Minden rendben lesz!:)Boldog babavárást!
7/11 anonim válasza:
Én 25 hetes vagyok és 2 kg van rajtam, de ez nem jelenti azt, hogy még 10-et nem szedek fel.)
Ez teljesen egyéni, ne aggódj, szülés után lemegy.-)
8/11 anonim válasza:
Szia...en a 21 hetben leptem es 5 kg van rajtam.....igaz, hogy 172 magas es 56 kiloval kezdtem.
Szerintem ne aggodj a kilokert...ha sok van majd lemegy...ha keves van akkor nyugodj meg, hogy a babo elveszi tolled ami neki kell:-)
9/11 Tóth Tímea Judit válasza:
72kg volt a súlyom amikor terhes lettem,most töltöttem a 19hetet tegnap voltam tanácsadáson,most vagyok 74.3kg fél kilót híztam ebben a hónapban.üdv
10/11 anonim válasza:
58 kg-mal kezdtem,a 20-ik hétig 1 kiló jött fel.Most 21 hetet betöltöttem és a héten még 2 kiló hirtelen.Idáig 3 kg plussz.Most biztos megindulunk majd!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!