Péntek óta ritkán és nem túl erősen érzem csak Babó mozgolódását. Előtte mindíg nagyokn aktív volt a Drága. Aggódnom kellene?
Figyelt kérdés
Csütörtök este majd szétrugodta az oldalamat, azóta meg alig-alig érzem. Ma már számolni fogom, de mindenki tök mást mond hogy hogyan számoljam. Talán a 10 mozgás/nap megvolt tegnapra, de ma még semmi ( igaz nemrég keltem csak ) Holnap lépünk a 39. hétbe ( 38 hét 1 naposak leszünk ), lehet hogy ilyenkor már ennyire belassulnának? De 3 napja, meg odáig mindíg annyira aktív szokott lenni... Persze nem akarom túlparázni az egészet, de aggódom nagyon...2009. márc. 22. 12:30
1/8 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem hozzátenni, hogy csüt. reggel voltunk a szokásos-kötelező NST-n és ott hála égnek minden rendben volt. Jövő szerdán kell újra mennünk.
2009. márc. 22. 12:36
2/8 A kérdező kommentje:
Ja, és már ittam kólát, citromlevet, és Apa is puszilgatja meg beszél Hozzá,hogy rugodjon , mert nagyon aggódom...
2009. márc. 22. 12:38
3/8 anonim válasza:
Az én szakkönyvem azt írja,hogy minden nap reggel és este is nézzek ki egy órát,amikor számolom a mozgásokat.Ha egy órán belül megvan a tíz,akkor minden oké.Ennek ellenére előfordul,hogy vannak napok,amikor kevesebb a mozgás,nem mindig aktívak.Ha NST-n minden rendben volt,akkor nem hiszem,hogy lenne aggódni valód,de azért jelezd a dokinak,lehet,hogy csinálnak egy flowmetriát a biztonság kedvéért.(ez köldökzsinór áramlás vizsgálat)
4/8 anonim válasza:
hat igen a vegefele nagyon lelasulnak de azert nem art nagyon oda figyelni. meg talan eleg szukos kezd lenni nekik a pocak
5/8 A kérdező kommentje:
És a mozgás erőssége nem számít? Mert ha érzem is, nem olyan mint pár napja volt. Csak olyan alig-alig érzem. Nagyon remélem hogy minden rendben van odabent, és csak én vagyok ilyen túlaggódos. Azért ma nagyon figyelni fogom Babókát...
2009. márc. 22. 13:19
6/8 anonim válasza:
Persze ilyenkor már lelassulnak mivel nincs is helyük a mozgásra! De, ha nagyon aggódsz menj be inkább a kórházba, legfeljebb megnyugtatnak és hazamész!:)))Simizéssel próbáld ébreszteni hátha!De ha estig semmi akkor irány a kórház!Mikor én szültem volt egy anyuka aki sajnos későn ment be!:( Írj, hogy mi lett!
7/8 anonim válasza:
a vege fele olyan tompa mozgast erzekeltem.es eleg ritkan nem kell nagyon megijedni csak oda kell figyelni.
8/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Végül bementünk NST-re a korházba, és hála Istennek minden rendben van Babókánkkal :):) :) Nagyon megkönnyebbültem. Ja, és az NST alatt nonstop mocorgolódott a Drága :) Fura. Lehet a gép ahogy ott rezonál, az keltette fel ennyire. Szerencsére azóta is mozgolódik, bár nem olyan nagyon-nagyon sokat azért. Ami mondjuk fura volt még, hogy én ugye attól aggódtam, hogy valami baj van, és lecsökken a pulzusszáma, de ehelyett pont hogy eléggé az egekben volt Neki ( szinte végig 150-180 között ) Főleg amikor mocorgolódott, akkor ugrott meg 180 körüli értékre. Na ez persze megint elkezdett nyugtalanítani, de amikor bejött a szülésznő és megkérdeztem, azt mondta nincs semmi gond, inkább legyen magasabb mint alacsony, és hogy biztos Ö is stresszesebb mert érzi rajtam hogy az vagyok. Ugyhogy most nem stresszelek :) Egyébként nagyon rendesek voltak bent, mondták hogy inkább menjen az ember be feleslegesen, nincs ebből semmi gond. Nagyon köszönöm a válaszokat nektek, és minden jót nektek is.
2009. márc. 22. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!