Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség elején milyen a...

A terhesség elején milyen a mellfeszülés?

Figyelt kérdés

Folyamatos vagy van olyan, hogy jobban/kevésbé érzékeny?

Nekem eddig nagyon nehéz volt és mostanában elviselhetőbb. Normális így? 6 hetes vagyok.

2009. márc. 22. 09:04
 1/4 anonim válasza:
Nekem akkor volt erős mellfeszülésem, amikor meg kellett volna "jönnie". Annyira feszült, fájt, hogy nem birtam hason aludni. Most 6hetes vagyok, s már nem fáj. Nálam 1hétig tartott.
2009. márc. 22. 09:24
 2/4 anonim ***** válasza:
igen, normális.főleg az első időszakban voltam így vele.később már elviselhetőbb volt.nekem főleg a mellbimbóm volt nagyon érzékeny
2009. márc. 22. 09:24
 3/4 anonim ***** válasza:
hat ugy fog fajni ahogy eddig soha,legalabb is en igy vagyok.a mellbimbom is nagyon erzekeny es a mellem szele faj inkabb a honaljam fele es a mellkasom tajekan,mintha kemeny izomlazam lenne,ez van amiota terhes vagyok ennek 9 hete,hason sem birok feküdni töle,de nem baj örömmel tölt mert tudom miert van
2009. márc. 22. 09:37
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem is elégé fáj a mellem a bimbó résznél meg fog vastagodni a barna rész,úgyhogy jobb ha lassan elkezded kenni mert kifog reped de ez majd a végén.én 12-hetes vagyok és még mindig nagyon fáj és úgy nö mint a gomba a mellem
2009. márc. 22. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!