Ki ért az ultrahangos leletekhez?
Figyelt kérdés
Május 4-e az utolsó mensi első napja. Kb. 33-34 napos lehetett ez a ciklus, de nem jött meg, pozi tesztjeim vannak.2011. jún. 13. 18:34
11/14 A kérdező kommentje:
És köszönöm az aggódást, nagyon jólesik.
2011. jún. 14. 14:31
12/14 anonim válasza:
sajna nekem is volt hasonló... pozitív tesztek, uh-n nem látszott semmi (nálam is méhen kívülire gyanakodtak), vérből hcg kimutatható volt, de a douglas-ban folyadék volt :-( Vetélés lett a vége, sajnos. Kívánom, hogy neked ne az legyen!
13/14 A kérdező kommentje:
A fundusközeli szabálytalan felritkulás jelezhet egy kialakuló petezsákot szerintetek? Vagy csak áltatom magam?
2011. jún. 15. 06:36
14/14 anonim válasza:
Nekem november 9-én volt utolsó mensim, december 8-9-én teszteltem pozitívat. A legelső ultrahangom december 13-án volt, nagyon korán, és ott csak felritkulást láttak, nem mondott semmi biztatót a doki. 20-án mentem ismét, már egy másik doki rendelt, ő akkor már látta a petezsákot, de szívhang nem volt. Januárban láttak először szívhangot 8+3 hetesen, azóta a 31. hétben vagyok és utolérte, sőt meg is haladta magát, a doki szerint nagy baba lesz.
Tudom nehéz, de mást nem tudsz csak várni és bízni a legjobbakban. Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!