Február 3-án megjott a mensim, és 8-án mult el, de 15-e ota nagyon fáj a cicim, fáradékonyabb vagyok. Terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2008. febr. 21. 18:21
1/8 anonim válasza:
Én még nem voltam terhes de a múlt hónapban nekem is ezzel kezdődött majd tohájfehérjés nyákos fojás is lehet és szúrkálhat a petefészked is, ahogy írod középidőben vagy tüszőrepedés lehet szeritnem, ami azt jelenti termékeny időszakban vagy,hajráááá!!:)))
Most próbálkozzatok!!:))
Remélem jól gondolom!!
2/8 anonim válasza:
Hát nem tudom ha naptár szerint számolunk akkor most 1 hét és 6 napos kénne legyél ez azt jelenti hogy 15-én még nem lehettél terhes de ha azt nézük hogy nekem sem akkor volt pete érésem ahogy a naptár mutatja hanem 1 hétel késöbb akkor van rá esélj a tanácsom hogy most vigyázz nagyon magadra pihenj sokat és ugy 3- hét mulva ha nem jön meg akkor irány a doki és gratula van
3/8 anonim válasza:
Ja amúgy nekem a cicifájás és folyás szúrkálás,tegnap voltam dokinál ő mondta hogy tüszőrepedés jelei,az első hozzászóló vagyok.
Neki csak hihetünk ő jóhírű egyébként, de én mondjuk majd tesztelnék azért,és legalább megtudod ha mégsem az!
4/8 A kérdező kommentje:
Eddig soha nem éreztem ilyet,csakis akkor amikor mensesem jott meg előtte egy héttel már fájt....de akkor sem ennyire,ilyet még nem éreztem....ha hozzáérek a cicimhez,üvölteni tudnék annyira fáj,és nőttek a ciceim is kicsit duzzadtak...
2008. febr. 21. 18:34
5/8 anonim válasza:
bocsi én is elirtam a másadik válaszoló vagyok most 2 hét és 4 napos kéne legyél és 17-én kellet volna foganjon azért nem lehetél 15-én már terhes na remélem nem vagyok összezavaró:)
6/8 A kérdező kommentje:
de ,vannak vizelési ingereim,fáj a fejem,és elég mozgékony lány vagyok,mégis majd le csukodik a szemem már d.u.4orakkor...mindegy,ha terhes vagyok akkor tutti megtudom majd...csak én is szeretnék már nagyon babaát,és már minden jelet annak hiszek...de azert reménykedhetek az nem kerul pénzbe...ha valaki válaszolna még akkor megkoszonném...
2008. febr. 21. 18:59
7/8 anonim válasza:
Szia!Én az első napoktól éreztem,csak nem tudtam,hogy miért.Olyan hangulatváltozásom lett rögtön(mensi elött 2 héttel)amilyen még elötte soha.Én ki sem akartam mozdulni otthonról és senkivel nem volt kedvem beszélni.Fáradt voltam és nyomott.Meg lehet érezni rögtön az első napoktól is,de ez a ritkább!Szerintem ne éld bele magad még,mert ha esetleg mégsem,akkor az csalódás lesz!Azért szorítok nektek és remélem a baba jelez neked!:)
8/8 A kérdező kommentje:
nem élem bele már magam,ma reggel megcsináltam egy terhességi tesztet,és az azt mutatta,h nem vagyok,de még ha az lennék sem mutatná ki nekem,mert még 2hét van a mensesig ...sajnálnám,ha nem sikerulne...koszonom a válaszokat
2008. febr. 22. 06:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!