Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol kaphatnánk ultrahangos képet?

Hol kaphatnánk ultrahangos képet?

Figyelt kérdés

Pénteken voltunk 18. heti UH-n a Szent Istvánban, direkt úgy készültünk hogy kérünk minimum három képet Dorciról, hogy végre megmutathassuk anyóséknak, anyuméknak, tesóknak, barátoknak... Erre épp nálunk fogyott ki a papír a gépből!

Tudom, ez legyen a legnagyobb problémánk, de annyira vártam már, hogy legyen UH-s képem a kicsikémről, ami nekem is erőt adna két vizsgálat között, amit elővehetek és nézegethetem, ha elbizonytalanodom... erre most várhatok rá újabb másfél-két hónapot.

Nem tudtok valami megoldást, ami nem túl költséges? (4D-re is csak hat hét múlva tudnánk menni, anyagi okok miatt.)

Ha pl. bemegyek egy ügyeletre szívhangot nézetni, ott nem adnak róla képet? Vagy kérni kell?

Kérem, aki volt hasonló helyzetben és/vagy tud megoldást, segítsen!

2011. jún. 13. 12:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ügyeletre akkor szokás menni, ha úgy érzi a kismama nagy baj van. Mint ahogy írtad pl. szívhangot nézni.

Nem hinném, hogy eltudnád 'játszani' a könnyes, megtört, aggódó, bármit megtevő kismamát egy uh-s képért cserébe.

Nem jó móka ezzel 'szórakozni'.

És igen, sose legyen nagyobb problémád! Kívánom neked! Mert, ha egyszer majd át kell élned azt, hogy nem érzed a gyereket és az ügyeleten is 5 percig keresik a szívhangját, akkor megnézném, hogy mit kezdenél magaddal!

Hívd fel a kórházat, kérj új időpontot. Lehetőleg akkor már tudnak adni minimum 1 képet.

Bocs, ha nyers voltam.

2011. jún. 13. 12:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Vigyél magaddal fényképezőgépet és fotózd le legközelebb a monitort amit te látsz. Tesóm a fagyibabát így mutatta meg mindenkinek először.
2011. jún. 13. 12:34
 3/6 A kérdező kommentje:

Bocs, ha nyers leszek, de igen, voltam már így, sajnos nem is egyszer. Sőt, az előző két terhességem a 20. és 22. héten szakadt meg - nem találtak szívhangot.

Épp emiatt vagyok aggódó anyuka, aki minimum hetente kétszer nyargal az ügyeletre, de képet kérni sosem mertem.

Pontosan ezért kérdeztem, hogy ha ne adj' Isten, megint ügyire kell menni, akkor lehet-e/kell-e képet kérni róla.

És a kérdésem azon része is erre vonatkozott, mikor azt írtam: "annyira vártam már, hogy legyen UH-s képem a kicsikémről, ami nekem is erőt adna két vizsgálat között, amit elővehetek és nézegethetem, ha elbizonytalanodom"

2011. jún. 13. 12:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálunk az sztk-ban 1000ft-ért adnak egy képet, ha kérem. Bár nem oda kell járnom uh-ra így még sosem volt alkalmam képet kérni. Múlthéten mentem be először, mert hirtelen megváltozott a babám mozgása, és nagyon aggódtam. Akkor megnézett uh-val a doki, de szerencsére minden rendben van. A kép eszembe sem jutott közben, csak utána.
2011. jún. 13. 12:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Második válaszoló: köszi a tippet, bár kétlem, hogy megjátszható lenne mondjuk egy ügyeleten :S
2011. jún. 13. 12:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm moira!
2011. jún. 13. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!