Szülés előtt hányadik héttől nem ajánlott már a szex?
Figyelt kérdés
Most 31 hetes vagyok! Azért kérdezem, mert ugye az orgazmus az utolsó hetekben méhösszehúzódást okozhat és beindíthatja a szülést! Ugye?2008. febr. 21. 18:04
1/3 anonim válasza:
én ugy tudom hogy a spermium inditja el a szülést és ez csak nagyon a vége fele szerintemmég ilyenkor ha jól esik akkor még nyugodtan lehet:)
2/3 anonim válasza:
A szülés várható ideje előtt 6 hét. vagyis akkor a 35. héttől nem ajánlott.
3/3 anonim válasza:
Szia!
Én a 38.hétig szexeltem párommal. Azért kellett abba hagyni, mert szex után feszült a hasam. Akkor már nem ajánlott. Ha az orvosod mást nem mond, szerintem addig nyugodtan csinálhatjátok, amig nem feszül utána a hasad.
Sok sikert a szüléshez és a babához!
Erika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!