Miből tudtad, hogy kislányod fogant és mikor mondta meg az orvos, hogy tényleg igy van?
Tudni nem tudtam, de legbelül éreztem, hogy kislány lesz. Már a tesztelésnél :) Bár volt aki még a teherbe esés előtt mondta, hogy nekem csak lányom lehet! A 24. héten derült ki, hogy lány, előtte nem lehetett látni, mert nagyon szégyenlős.
Egyébként előtte 1 hónappal vettünk neki egy fülbevalót, mert akkor volt akciós :)
Bár még mindig nem született meg, de remélem már nem kukacosodik be :)
34 hkm
Nekem baromi pontos a ciklusom, minden hónap 1-én jön meg. 13-án voltunk együtt a párommal, és a 26-án volt vérvizsgálatom. Elég magas hcg-t mutatott ki. Rá egy hétre volt csak pozitív a tesztem. Lilly és Gábriel is.
Egyébként is mentem volna vérvételre, de ismerős van, így kikönyörögtem, hogy nézze meg a hcg szintet is :) Mert azt nem jelölte be egyébként az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!