Miből tudtad, hogy kislányod fogant és mikor mondta meg az orvos, hogy tényleg igy van?

Csak akkor mertem lányos cuccokat venni, amikor már az 5. ultrahangon is azt mondták, hogy lány.
Konkrétan nem hittem el, hogy lány lesz. Ugyanis én is lányt szerettem volna, és hihetetlennek tűnt, hogy ez így is lett. :)
12 hetesen nekünk már megtippelték, hogy lány lesz, és végül úgy is lett. De mint mondtam, ekkor még nem vettem készpénznek a dolgot. A 16. héten és a 18. héten is mondták, hogy lány.
Amúgy én éreztem, hogy lány lesz, de nem tudtam, úgyhogy erre nem alapoztam. (Mi csak petetérés előtt voltunk együtt, ilyenkor nagyobb az esélye a lánynak, ezért reméltem, hogy összejött, de persze nincs garancia erre.)
Tüneteim: nem voltak rosszulléteim, nagyon jól voltam.
Eleinte inkább kajaundorom volt (erős szagok miatt). A terhesség első felében inkább sósat, a második felében inkább édeset ettem.

Én rettenetesen émelyegtem a 6-18 hetek között... Húsra, halra, tojásra gondolni sem mertem, a jeges narancslé és a vajas kifli volt a legjobb barátom.
Egyszerűen éreztem, hogy kislány lakik bent, a 17 héten a szonográfus is megerősítette és azóta még háromszor bebizonyosodott, hogy jók voltak a megérzéseim.
Szurkolok, hogy teljesüljön a kívánságod!
33h km
Kedves 11.26!
Neked is szép szülést kivánok!!! És köszönöm a szurkolást,nagy vágyunk egy kislány a mi huncut kisfiúnk mellé:-)

Nálunk tervezett baba volt és mindenképpen kislányt szerettünk volna. Tehát amit lehet megtettünk érte.
Mikor megfogant volt beágyazódási vérzésem. Már mesi előtt kimutatta a vérvizsgálat, hogy baba van. Akkor már tudtam, hogy csak lányom lehet.
Többször álmodtam vele, mindig kislány volt :) Amúgy meg úgy takargatta a punciját, hogy csak na. :D
Nem mellesleg savanyút ettem erőssel bármit ami ilyen néha keverve is. No meg 18. hétig az első jó nagy rúgásáig hánytam mint a lakodalmas kutya.
Lányom lett, 24. heti 4D mutatta meg magát hosszas könyörgésre :) Imádja a savanyúságokat.

Én végig éreztem, hogy kislány. Mindenki kérdezgette, hogy honnan tudom biztosra. Valahogy éreztem. És sejtettem is, mert a karomon a szőr elkezdett kihullani és a lábamon is elég ritkás lett. Gondoltam, hogy a kislány okozza. Az első 3 hónapban nagyon rosszul voltam, a húst nem nagyon kívántam.
Az ultrahangon sosem tudták megmondani a nemét, csak amikor 4d-re mentünk 27 hetesen! Na akkor megmutatta.
Még van 2 hetünk és végre a karunkba vehetjük a leányzót.
38 hetes kismama
Kedves 12.29-válaszoló!
Mensi elött hány nappal voltál vérvizsgálaton? És teszteltél is? Ha nekem még 7napom van a nemvártig mikor tesztelhtek? Mi is a lányos napokon(tehát a ciklus elején) próbálkoztunk.
Kedves 15.29!
Szép szülést! 2hét az mindjárt itt van:-)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!