Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hova érdemes menni Miskolcon...

Hova érdemes menni Miskolcon 4D UH-ra?

Figyelt kérdés
2008. febr. 21. 15:40
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem írtad ,hogy CD-t szeretnél,vagy képet. A Semmelweis kórházban csak CD-t készítenek 12000 ft-ért,kép nincs.A belgyógyászat épületében van a földszinten.

A Megyei kórházba 1 db kép 1000 ft-ba , 4 db kép 3000 ft-ba kerül , a CD-t nem tudom.

Azt,hogy kórházon kívül hol van még sajnos nem tdom.

Remélem tudtam segíteni egy kicsit.

2008. febr. 21. 15:50
 2/10 A kérdező kommentje:
Most voltunk a Megyeiben, és egy hatalmas csalódás volt, alig láttunk valamit, és kaptunk egy kb. 15 másodpercnyi anyagot CD-n (10000 ft-ért). Ezért szerettem volna tudni, hogy máshol milyen... Köszi a választ!!!
2008. febr. 21. 16:08
 3/10 anonim ***** válasza:

Mi a semmelweisbe voltunk,12 000ért kaptunk 30percnyi anyagot +fényképet.Ráadásul úgy van ha a baba háttal van vagy nem nagyon látszik semmi belőle mert épp alszik vagy stb akkor az elsőt nem kell kifizetni és csinálnak pár nap múlva újat.A miénk nagyon jó lett.És nem látszódott h kislány vagy fiú és visszahívott a nőci pár nappal később a sima rendelésre h akkor már bizti h nem abban a pozícióban fekszik és meglessük h micsoda,de sajna akkor sem látszódott,de ő megpróbálta.Nagyon rendesek voltak.Nem tudom hány hetes vagy de ha van még időtök és pénzetek hívd fel.

AA-MED Orvosi Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Miskolc,Csabai kapu 9-11. Tel:06-46-555-671

Egy 33hetes kismama

2008. febr. 21. 16:21
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi a feleségemmel 2 hét mulva ide megyünk:

[link]

2008. febr. 21. 16:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Nos valakivel pont egyszerre ajánlottunk neked valamit! Talán nem véletlen.....
2008. febr. 21. 16:23
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat. 27 hetes vagyok, lehet hogy kipróbáljuk a Semmelweist, bár ma akkorát csalódtunk, hogy nem térünk magunkhoz. Köszi mégegyszer!!!
2008. febr. 21. 17:07
 7/10 anonim válasza:

Szia!Mi 24 hetesen voltunk decemberben(AA-Med),jól sikerült,elég jól láttuk a kislányt.Ez is ott derült ki,elég egyértelműen látszott a neme.Mi is 26 percnyi dvd-t kaptunk,és egy 3 képből álló sorozatot(fekete-fehér),és kedvesek volt.

Nyugodtan próbáljátok meg,ha lesz még rá pénzetek.

33 hetes kismama

2008. febr. 22. 08:45
 8/10 anonim ***** válasza:
54%
Én lementem Kazincbarcikára ott nagyon kedvesek voltak és olcsóbb is.
2008. nov. 7. 14:51
 9/10 anonim válasza:
Sziasztok! Én az Aranycorvin üzletházban voltam egy 4d magánrendelőben, ahol nagyon kedves és készséges mindenki. 9 ezer forintba kerül 45 perc babamozi amit megkapsz dvd-n plussz kapsz egy fotót is. Ráadásul mi úgy jártunk hogy aludt a bébink és a pofija a gerincem felé nézett ezért nem volt valami élvezhető,de a szonográfus mondta hogy így csak a felét fizessük ki. Egyeztettünk egy újabb időpontot és a másik felét csak akkor kell kifizetni,és a dvd-t igy is megkaptuk. Nagyon jó a gép ez egy új fajta,eddig csak debrecenben volt ilyen, de ott 12 ezerbe kerül.
2010. jún. 2. 11:00
 10/10 anonim válasza:
A barátnőmék Miskolcon az Arany Corvinban voltak. Ott 9 ezer. Adnak képet és cd-t is. Ha elsőre nem sikerül addig lehet menni amig nem sikerűl.
2010. szept. 25. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!