Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36 hetes kismamäk ti, hogy...

36 hetes kismamäk ti, hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Derekfäjäs,csipö,far- szemeremcsontfäjäs?

Nekem kezem-läbam bedagadva,es ha leülök vagy fekszek alig birok felkelni.A farcsontom,es a derekam annyira fäj,hogy neha szinte menni is alig birok!Mäs is van igy ezzel,vagy csak en hiztam tul sokat?!Sajnos mär 20kilonäl tartok!Nem vagyok az a tipus aki tud sokat pihenni,mert mindig teszek-veszek valamit,aztän meg csak "jajgatok"...lehet ettöl van?!

2009. márc. 21. 09:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Delutanra en is kipurcanok. Nekem a szemeremcsontom faj annyira, hogy az agyon megfordulni sem tudok. De erdekes meg delelott teszek veszek ez fel sem tunik. Hal istennek mas problemaval nem kuszkodom, na jo neha en is dagadok, ha tobbet vagyok labon a kelletenel.
2009. márc. 21. 10:44
 2/3 anonim ***** válasza:

A szeméremcsontom nekem is fáj, de napközben nem tűnik fel nekem sem, inkább éjszaka rossz, ha fordulok egyik oldalamról a másikra. Én is vizesedem kissé, mert én is sokat állok (főzés). Én attól kaptam frászt, hogy LEESETT, hogy eljött az idő és pár héten belül megszülhetek. Amit várok a baba miatt, de iszonyúan félek az egésztől. Hát majd csak túl leszünk rajta.

Könnyű, fájdalommentes, komplikációmentes szülést kívánok nektek!!! (meg magamnak is) :o)

2009. márc. 21. 10:52
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a välaszokat!Hät igen,en is az utobbi idöben belegondoltam,hogy meg egy kicsi es eljön a värva-värt pillanat....amit mär nagyon värok,hogy a kezemben tarthassam a manocskämat,de viszont nagyon felek is egyben a dologtol...De ezert a felelemert,es "fäjdalmakert" csereben megkapjuk az elet legszebb es legertekesebb ajändekät!

kivänok mindenkinek könnyü szülest!

2009. márc. 21. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!