36 hetes kismamäk ti, hogy vagytok?
Derekfäjäs,csipö,far- szemeremcsontfäjäs?
Nekem kezem-läbam bedagadva,es ha leülök vagy fekszek alig birok felkelni.A farcsontom,es a derekam annyira fäj,hogy neha szinte menni is alig birok!Mäs is van igy ezzel,vagy csak en hiztam tul sokat?!Sajnos mär 20kilonäl tartok!Nem vagyok az a tipus aki tud sokat pihenni,mert mindig teszek-veszek valamit,aztän meg csak "jajgatok"...lehet ettöl van?!
A szeméremcsontom nekem is fáj, de napközben nem tűnik fel nekem sem, inkább éjszaka rossz, ha fordulok egyik oldalamról a másikra. Én is vizesedem kissé, mert én is sokat állok (főzés). Én attól kaptam frászt, hogy LEESETT, hogy eljött az idő és pár héten belül megszülhetek. Amit várok a baba miatt, de iszonyúan félek az egésztől. Hát majd csak túl leszünk rajta.
Könnyű, fájdalommentes, komplikációmentes szülést kívánok nektek!!! (meg magamnak is) :o)
Köszönöm a välaszokat!Hät igen,en is az utobbi idöben belegondoltam,hogy meg egy kicsi es eljön a värva-värt pillanat....amit mär nagyon värok,hogy a kezemben tarthassam a manocskämat,de viszont nagyon felek is egyben a dologtol...De ezert a felelemert,es "fäjdalmakert" csereben megkapjuk az elet legszebb es legertekesebb ajändekät!
kivänok mindenkinek könnyü szülest!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!