Melyik jobb a kettő közül?
Figyelt kérdés
Nekem itthon a Béres van ami 250mg-os,de abból csak egyet lehet egy nap bevenni.Ez mennyire jó?Vagy még hallottam a simáról,amiből egy nap max:6szemet belehet venni.Válaszokat köszönöm.20hetes km.2009. márc. 21. 09:16
2/6 A kérdező kommentje:
Ja lemaradt,bocs.Magne B6.
2009. márc. 21. 09:31
3/6 anonim válasza:
mindkettő teljesen jó
a Béresben több a hatóanyag, azért elég 1szem naponta - én erre voksolok, mert egyrészt olcsóbbra jön ki, másrészt én mindig elfelejtek bogyókat beszedni, még sokszor azon az egy szemen is gondolkodni kell, hogy bevettem-e már :)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,csak igazából én azért nem tudom eldönteni,mert görcsölget a hasam,és ha az egyikből beveszek egy szemet(Béres)akkor már többet nem vehetek be:(
2009. márc. 21. 09:48
5/6 anonim válasza:
szia! Én Bérest szedek, én is sokat görcsölgettem, és reggel-este 1szemet veszek be. a doki irta igy fel.
6/6 anonim válasza:
elmondanám neked, hogy én az első terhességemnél elnéztem és a Béres fajtából szedtem napi 6 db-ot és semmi bajom nem lett. na jó csak 1 hónapig ment ez. ez csak vitamin és a felesleg kiürül a pisivel. azt mondta a dokim hogy nem kell aggódnom. Na nem is fájt a hasam sosem. tegnap volt 10 hós a kisfiunk :)
Most újra terhes vagyok 7 hetes és a Béresből napi 1x veszek be 1 szemet és jól vagyok.
Szerintem a Bérest vegyed!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!