Második trimeszterben lévö kismamik, napoztok,
strandoltok a nyáron?
Figyelt kérdés
2011. jún. 11. 10:28
1/10 anonim válasza:
szia
most vagyok a 20-dik hetben
augusztusban keszulunk ket hetre a Balatonra, anyos, apos, sogor, sogorno, keresztfiunkkal, szoval reggeltol estig a parton leszunk. Napozni nem keszulok csak az arnyekban uldogelni, meg a gyerek utan futkosni. Furodni biztos nem fogok amiota terhes vagyok irtozok a furdestol meg a kadban is
2011. jún. 11. 10:38
2/10 anonim válasza:
Mehetsz strandra,de ne napoztasd a pocid!
Én tavaly voltam terhes,és imádta a picim amikor a vízben voltam.Kerüld a nagyon hideg vizes medencét és a termálfürdőt!
2011. jún. 11. 10:40
3/10 anonim válasza:
16 hetes vagyok,balcsira megyünk júliusban.Nem hiszem hogy be merek menni a vízbe,csak a parton ülök majd.Fürdőruhát sem veszek fel,kényelmetlenül érezném magam.Majd a nagyobb gyerek apával fürdik.
2011. jún. 11. 11:11
4/10 anonim válasza:
Napra nem fekszem ki, de simán fogok fürdeni.
16h km
2011. jún. 11. 11:41
5/10 anonim válasza:
Nem napozok és nem fürdök majd,vigyázok a manóra.
16.hetes kismama
2011. jún. 11. 12:25
6/10 anonim válasza:
NEM!!!!! Most kezdek javulni, sikerült összeszednem "valamit" úgyhogy ha meggyógyultam, jobban vigyázok magamra, nem megyek strandra!
A meleget meg nem bírom :(
2011. jún. 11. 12:52
7/10 anonim válasza:
Én most vagyok 12 hetes, van egy balatoni nyaraló, ahol nagyon szívesen lennék sokat... nem tudom merjek-e kockáztatni.... én is várom a többiek válaszát...
2011. jún. 11. 13:52
8/10 anonim válasza:
18 hetes kismama vagyok és fogok menni strandra, ha jó idő lesz. Fürödni is fogok, mondjuk természetes vízhez megyünk, medencésbe nem megyek.
Fürdőruhát is felveszem, nem szégyenlem a pocakom.
2011. jún. 11. 14:05
9/10 anonim válasza:
13.hétben járok,vízparton lakunk,imádom a vizet,tuti megyek fürdeni,de csak ha majd melegebb lesz a víz!!Vettem egy egyrészes,sportos fürdőruhát,abban fogok fürdeni,de napozni nem fogok,és amint kijöttem a vízből,átöltözöm nyári szerkóba. Én sem akarnám mutogatni a hasam,amíg játszom a parton a kis kétévesemmel...
2011. jún. 11. 16:11
10/10 anonim válasza:
25 hetes pocakos vagyok, és IGEN, fogok strandolni, bár napozni nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!