Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 hetes kismama vagyok. Ti...

25 hetes kismama vagyok. Ti is megérzitek a hidegfrontot? Feszültebb vagyok és a pocakom is feszül. A babát is érzem, hogy nagyon mocorog.

Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 19:57
 1/2 anonim ***** válasza:
26 hetes vagyok: én nem vagyok feszültebb, de a fejem sokat fáj. Babó nálam is sokat mocorog:)
2011. jún. 10. 21:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Én most 31+3 hetes vagyok, és egyébként máskor jól vagyok, de hidegfront, hirtelen vihar vagy nagy szél idején nekem is feszül és többször keményedik a hasam,és már annyi idős terhesen is így volt, mint te vagy. Sőt, hidegdfront utáni másnap is feszül,az orvosom azt mondta, ez normális, sokakkal előfordul. Mi sajnos frontérzékenyek vagyunk, nem lehet tenni ellene túl sok mindent. A méhszájam ennek ellenére is teljesen jó, 3000-es, pedig már harmadik baba. Ettől nem nyílik ki.
2011. jún. 11. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!