6 hetes terhes vagyok és azt mondta az orvos a vizsgálaton, hogy terhesség alatt csak óvszerben mehet a házasélet, és csak a gumiba mehet az ondó belém nem. Igaz ez?
Nekünk sincs semmiféle fertőzésünk, sem páromnak, sem nekem! A méhszáj zárt, kenet eredményem tökéletes! Mégis javasolta az orvos, a fokozott elővigyázatosság miatt, mert nehezen jött össze a baba, nehogy véletlenül baj legyen! Akinek már sok terhessége volt, és soha nem hallott ilyet, az örüljön, de azért ne nézzen hülyének senkit (pláne orvost) azért, mert másképp cselekszik (vélekedik) mint ő!
Mellesleg miattam mindenki azt csinál amit akar a saját terhességével, de nekem szentírás az, amit az orvosom mond! Kedves Kérdező, neked is ezt javaslom, fogadd meg az orvos utasításait, hiszen ő látott téged, és ő tud segíteni is ha baj lesz, nem az itt jelenlevő okosok!
Ki és miért is ne vegye magára? Idézem: Hát eléggé alultájékozottak vagytok, ahhoz képest hogy x-edik terhesség, mert egyrészt sok orvos ajánlja ezt (csodálkozom, hogy nem hallottátok még), másrészt meg 3 terhesség-3 gyerek után ...
Szóval maradj inkább halkabb.
hát akkor vedd magadra, én nem vitatkozom, ha alultájékozottnak érzed magad és úgy érzed hozzád is szólhatna a hozzászólásom, legyen úgy.
De egyébként ezen lehet változtatni, könyvtár, esti iskola, internet és hoppsz rögtön nem kell alultájékozottakhoz sorolnod magad. Úgyhogy rajta, én szurkolok neked és akkor nem kell senkinek az ingét magadra venni és felháborodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!