Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Iker vagyok. Lehetnek ikreim?

Iker vagyok. Lehetnek ikreim?

Figyelt kérdés
Van egy ikertestvérem, Ő is lány, egypetéjűek vagyunk. Kérdésem, hogy mennyi esélyem van, hogy én is ikreket szülök. Kerestem a neten, de nem talátam. A családban nem tudok más iker párról. Ha valki tud egy oldalt, ahol utána nézhetek, légyszi írja meg. Köszi
2008. febr. 21. 09:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Én csak ikerterhességnek indultam, de nem maradt meg a testvérem.Mivel engem is foglalkoztatott a téma utána néztem, elvileg több esélyed van rá de az iker terhesség egy "mutáció"/ de csúnya szó/általában vagy nagyon fiatal a petesejt,pont az ellentétje, tehát öreg/idős nő pl/.Oldalt sajnos nem tudok adni, de ha a google-ben keresel rá az " ikerterhességek gyaroriságára egy családban"-ra vagy hasolnó akkor biztos meg lessz a válasz. amúgy marhára nem vagyok orvos, de ez tényleg a te saját oetédtől függ, és annak jelenlegi állapotától.Azt is mondta a doki, hogy mivel nekem peteérést szabályozó gyógyszert kellett, hogy adjon azzal is több esélyem lett volna az iker babákra, de a 3 érett petébőn egy termékenyült meg. Jó kutakodást kívánok neked :o)

15 hetes kismama

2008. febr. 21. 10:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Van rá esélyed,főleg hogy a családban nem jött elő, bár az is igaz, hogy hallottam róla hogy második generációra öröklődik,azaz gyerekeidnek lehet nagyobb az esélye rá.
2008. febr. 21. 10:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én már utánaolvastam több helyen, és minden 2. generációban van rá a legnagyobb esély, és csakis az anyai ág számít! Így nagy valószínüséggel unokáid lehetnek ikrek, főleg ha lányod lesz! De a gyakorlatban bármi előfordulhat...
2008. febr. 21. 14:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Van rá esélyed, de nem akarok butaságot mondani. Nálunk is ez a helyzet, mert nekem van 2 húgom, akik ikrek. Tehát bármelyikőjüknak lehetnek ikreik.
2008. febr. 21. 19:05
 5/5 anonim válasza:
Én is a második generációs öröklődési hajlamról hallottam. Én még csak 20 éves vagyok. Pár évig nem szeretnék gyereket még. De nekem is lenne kérdeésem: Párom iker (egypetéjű), apukám iker (kétpetéjű). Ezekszerint nekem még nagyobb eseélyem van az ikerterhességre?
2008. márc. 26. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!