37+1 hetes vagyok.2200as a méhszájam, szerintetek elöbb meglesz a baba? (tovább lent).
Érdemben sajna nem tudok hozzá szólni...
Egyben vagytok még? Drukkolok minden simán menjen! :)
Szia!
Én is 37 hetes vagyok...a héten vizsgáltak.
A méhem 1 centire nyitva van már, illetve én is kaptam antibiotikumot és egy hüvelykúpot is gomba miatt.
Nekem azt mondta a doki, hogy ez mind teljesen átlagos már ilyenkor, és nem csodálkozna,ha egy kicsit előbb jönne a kicsi. Bár ő "csak" 2500 gramm, de ez is normális adat. Összességében semmi sem vészes szerintem, amit leírtál...néha-néha nekem is fájnak a hüvelyemnél a csontok, de az is már azért mert nyomja a baba.
Illetve még annyi, hogy szerintem...bár nem vagyok benne egészen biztos, de mintha tegnap találkoztam volna egy kisebb darab nyákdugóval...
De ez mind mind normális már ilyenkor.
Kitartást neked is!
Üdv!
Szia..Olyan hogy 2200 olyan nincs..Nem2100 volt..?
Az útolsó három szám csak 0 vagy 1 lehet..
Az első szám 1-3ig lehet...
Ezek az adatok,ebből megtudod állapítani hogy mi a helyzet..
3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
Ezzel akár még túl is hordhatod..Ez az érték ilyenkor teljesen normálisnak számít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!