Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3100 méhszájérték kb mikor...

Andrea1987 kérdése:

3100 méhszájérték kb mikor várható a baba? 30-ra vagyunk kiirva.

Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 13:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem 2100-as volt már a 29. héttől a méhszájam, ennek ellenére 3 nappal hordtam túl, ráadásul nagyon nehezen tágultam oxitocin infúzió és kézzel tágítás ellenére is. :(

Szóval így nem nagyon lehet saccolni. Lehet, hogy egyszer csak gondol egyet, és beindul, de az is lehet, hogy túlhordod.

Kitartás, már nincs sok hátra, és babázhatsz! :)

2011. jún. 8. 13:48
 2/4 anonim ***** válasza:
28. héttől 3100 volt, aztán 40+6 jutottam el a 2110, végül 41+2-re született a kisfima, oxi és némi tágítás után.
2011. jún. 8. 13:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Már szeretnék tullépni a szülésen, és látni a mi pici fiunkat.
2011. jún. 8. 14:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a 34. héten volt ennyi, a védőnő szerint lehetett volna koraszülés, gyors szülés vagy normál szülés. Na, a babám végül császárral született, mert nem ékelődött be.
2011. jún. 8. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!