Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet-e szex veszélyeztetetten?

Lehet-e szex veszélyeztetetten?

Figyelt kérdés
A terhesség elején sokat görcsöltem. Akkor azt tanácsolták, hogy tartózkodjak a szextől. Így is volt, de a 9. héten bele lendültünk kicsit (óvatosan). Másnap este erős vérzésem volt (vetélésgyanú, fenyegető vetélés). Azóta nem tudom, mit tegyek ebben a tekintetben! Természetesen megoldjuk másként. Most 14 hetes vagyok és megint kicsit fájogat (szerintem természetes) a pocim. Nem tudom, mit tegyek! Köszönöm a válaszokat! :)
2008. febr. 20. 19:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem szüneteltessétek
2008. febr. 20. 19:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Erre igazán pontosat egy orvos tudna mondani, vele kéne konzultálnod.

De szerintem a baba egészsége többet ér, mint a szex, főleg ha másképp is megoldjátok.

Sajna vannak áldozatok, amiket meg kell hoznunk.

BEszélj a dokiddal!!

2008. febr. 20. 19:40
 3/10 A kérdező kommentje:
Természetesen áldozatok vannak mindig! Számomra ez nem nagy áldozat picurom életéért! Nem voltam soha szexközpontú ember, csak ritkán hallottam az én problémámhoz hasonlóról! Reméltem, hogy ti tájékozottak vagytok ezen területen! Valahogy én is így gondoltam, ahogyan írtátok! Köszönöm a megerősítést!
2008. febr. 20. 19:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

En is 14 hetes terhes vagyok, mar van egy kisfiam. Vele semmi gond nem volt a 9 honap alatt. En is ugy jartam, hogy aktus utan elkezdtem erosen verezni. Bementunk a korhazba, ahol egy hetet toltottem, akkor a doki azt mondta semmi esetre se folytassunk szexualis kontaktust.

Ez 9 hetesen volt. Azota voltam ellenorzo vizsgalaton, de az orvos most is hatarozottan megtiltotta a szexet. Persze nehez ellenalni, de en azt mondom inkabb ne kockaztass. En is ezt teszem.

2008. febr. 20. 20:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is veszélyeztetett vagyok, és nekem is volt már hasonló kérdésem. Nos mindig azt a választ vártam, hogy szexeljek nyugodtan. Mi kb 3 hetes kora óta nem szexeltünk... bele sem merek gondolni.. 23 hetes vagyok. 16 hetes voltam amikor megkérdeztem a dokit akkor azt mondta, hogy "hát.... óvatosan" Nekem ez inkább nemnek tűnt. Nos megengedte, de nem mertem.. féltem...

Aztán voltam kb 18-19 hetesen újra dokinál akkor megvizsgált.. és attól is pecsételtem.. akkor mi lenne egy behatolástól. Én azóta is böjtölök!! Nagyon nehéz!!! Tarts ki! Nem vagytok egyedül!! ;)

2008. febr. 20. 20:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Én is elvagyok tiltva a sextől. A gáz az, hogy a doki nem mondta,hogy minden ehhez tartozó dolgok tilosak. Szóval még orgazmust is, ső magát a beindulást is el kell kerülni, mert méhösszehúzódást okoz, ami kilökheti a picurt. Kitartást, és szedjél sok magne b6-ot. Én elég sexorientált vagyok, és többször álmodom, hogy sexelünk, és még orgazmusom is van olykor :), de utána marhára begörcsölök, úgyhogy még éjszaka is beveszek 1-1-et. Lazítja az izmokat! Jó babavárást!

2008. febr. 21. 06:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A dokid biztos jobban tudja mit lehet, mit nem...kérdezd meg. Amúgy ha akarod/akarjátok a bébit, ennyi áldozat belefér, nem:)
2008. febr. 21. 09:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
én a 6-ik héttől a 12-ik hétig barnáztam természetesen sex tiltva volt és minden velejárója tehát nem tudom mit értel azon hogy máshogy oldjátok meg de az orgazmus is árt ellötem is írták hogy álmukba volt orgazmusuk ilyennekem is volt és bizony jó nagy barna foltom volt regelre ami mindig nagyon megilyesztett de ez ellen nem tudtam teni az álmokat sajnos nem tudtam kontrolálni de magamt igen és a férjem is tudta magát 14 hetesen azt ondta a dokim hogy lehet de óvatosan igy hetente 1*bele fér de nagyon gyengéden és azóta is jól vagyunk ha vigyázunk azt még hozzá teszem hogy gyógyszert is szedtem 14 hetes koromig és még mindig pihenésre vagyok utalva szerintem bird ki mig az orvosod határozotan mondja hogy lehet
2008. febr. 21. 10:32
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is vesz. terhesen vagyok , és minket is eltíltottak a szextől.Most vagyok 17 hetes, már rég semmi gondom nincs, de mivel a dokitól még nem kérdeztem rá, várunk,meg megmondom őszintén ,így nem is esne jól,mert az aggódás folyton bennem van.Sztem most szüneteltessétek még, és beszéld meg az orvosoddal,mit mond.
2008. febr. 21. 11:14
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

A 12.hetes ultrahangon nekem is kiderült, hogy nagyon lent van a picur és a lepény a hátsó falon tapad és eléri a méhszájat. A doki megkérdezés nélkül kitért rá, hogy nem kell szüneteltetni a szexet, csak nem szabad olyan mélyre hatolni mert megsérthetjük a burkot és semmi vadulás, csak óvatosan. A picur érdekében!

Üdv! 18 hetes kismami

2008. febr. 23. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!