Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes kismama vagyok. Most...

6 hetes kismama vagyok. Most voltam WC és kicsit véres volt a wcpapír baj van? Elfog menni a baba?

Figyelt kérdés
nagyon félek tegnap meg pénteken minden rendben volt ma is voltam a dokinál ma kaptam meg a papirokat most meg elfogok vetélni ? Nagyon félek!
2011. jún. 7. 14:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom. Sírd ki magad nyugodtan sírj amíg csak szükséged van rá. Hatalmas veszteség ért és a fájdalmad normális. Légy dühös borulj ki mert jogod van hozzá. De ne okold magad nem te vagy a hibás. Ez egy szörnyű dolog ami sajnos gyakran előfordul és nem lehet kivédeni. Minden okkal történik az a picike nem volt elég erős ahhoz hogy megszülessen erről nem te tehetsz. Remélem idővel könnyebb lesz és bízz abban hogy egyszer még a karodban tarthatsz egy csöppséget.
2011. jún. 8. 14:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, sírj csak ameddig jól esik! Nekem is volt már egy vetélésem és tudom, hogy mennyire rossz. Szívvből sajnálom! Tudom, hogy nagyon nehéz, de gondolj arra, hogy valószínüleg nem lett volna egészséges! Kitartást!
2011. jún. 8. 15:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Szia! Sokan gondolunk Rád ismeretlenül is, és küldünk fohászt Érted! Éld meg a fájdalmadat, de ne Magadat hibáztasd! Nincs miért!!! Ilyenkor azért megy el a baba, mert nem lett volna egészséges. Kívánom, hogy megerősödj, lelj igaz barátokra, támogatásra, és újra tudj majd bízni, hogy lesz még kisbabád!!!
2011. jún. 9. 08:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia! Én voltam aki kettős tapasztalatot írt neked! Nagyon sajnálom, hogy így alakult! Ha szeretnél beszélni a dologról, írj privátban (facebookon megtalálsz: Vassné Kozma Dóra, Győr). Sajnos tudom mit érzel, mert átmentem ezen! Légy nagyon erős! Ha kérdésed van, vagy bármiben tudok segíteni akkor jelölj be és írj, de még ide is felnézek!!!
2011. jún. 10. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!