Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetes terhes vagyok, pár...

Mea13 kérdése:

33 hetes terhes vagyok, pár napja vettem észre h néha bele nyilal a Ott lent és belül a hüvelybe, mitől lehet?

Figyelt kérdés
33 hetes vagyok múlthéten voltam orvosnál 2 fokban érett a placenta a baba is befordult, akkor még nem éreztem ezt most 2-3 napja érzem,de sűrűsödnek normális vagy minél hamarabb szóljak a dokinak mert 2 hét múlva megyek újra hozzá, ilyen kicsit feszülő szúró érzés, és fehéres folyásom is van!Lehet hamarabb jön a kicsi?
2011. jún. 7. 12:33
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem is ez a problémäm 18hkm
2011. jún. 7. 12:53
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem is néha benyílal oda lent, de azt mondták természetes. Én egy hét múlva megyek dokihoz, más panaszom nincs és igazából ez sem panasz, csak néha benyílal, ennyi.
2011. jún. 7. 13:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Pont ezt éreztem ma többször is, én most vagyok 30 hetes és a 2. gyerkőcöt várom! Ez normálisnak mondható, persze te érzed, hogy mennyire fáj, vagy kellemetlen! Ha megnyugtat a dolog akkor menj el dokihoz, biztos vagyok benne, hogy készséges lesz! További boldog babavárást!

2011. jún. 8. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!