Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol jobb mérni a höt hüvelyben...

Hol jobb mérni a höt hüvelyben vagy szájban, mert nekem a hüvelybe mutatot 37/56 szájba meg 36/57? HA mensi elött ennyi marad lehetek terhes 3-án kéne megjönnie.

Figyelt kérdés
2009. febr. 24. 08:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Én 2.-ára nem várom!Pont most olvagattam utána,hogy hogyis van ez!Ebben a hónapban kezdtem el mérni énis a hőmet.Nőgyógyász véleményét olvastam aki azt mondja,hogy a legjobb a szájban,hüvelyben mérni ébredési hőt és a legjobb a digitális hömérő!Persze én eddig hónajban mértem a régi higanyossal :-(tüneteid vannak?
2009. febr. 24. 09:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát regelente hányinger meg azt vettem észre,hogy mielött megjönne mindig fáj a mellem most meg nem.De a jobb bimbomnál meg azt vettem észre ,hogy kivan fehéredve nemtudom mitöl idáig ilyen enm volt.Nagyon remélem hogy nem fog megjönni.Most izgulhatok még majdnem 1 hétig.neked ven velemi tünet?
2009. febr. 24. 09:15
 3/5 anonim ***** válasza:
drukkolok! :)
2009. febr. 24. 09:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Én pé óta érzem a hasamalját,húzó érzés nyilalások a derekam is nyilall,felvagyok puffadva.Nem tudom lehet -e terhestünet de nagyon kiszáradt a bőröm és viszket a cicim:-)hónajban a hőm eddig 36.9 volt ma reggelre 36.7 mértem.Hát 1 hét múlva kiderül,de olyan hoszúnak tűnik:-(szorítok,hogy ne jöjjön meg és,hogy poitívat tesztelj!
2009. febr. 24. 09:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm én is drukolok a cici viszketés nálam is van.
2009. febr. 24. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!