Barnás folt és 1 kicsi vércsomó a bugyin, mire utalhat ez? 26. hétben vagyok
ha rám hallgatsz elmész sos orvoshoz mert nekem igy kezdödött a vetélés!!!nem meg ilyezgetni akarlak először egy pici csomó
aztán egy róhat nagy és utána órákon keresztül őmlőt belöllem míg meg nem mütőtek
nekem majd minden hónapban volt egy ilyen. Az elsőnél kórházba mentem...
A másodiknál még aznap a dokimhoz.
A harmadiknál másnap a dokihoz.
A többinél már csak megemlítettem mikor mentem... sosem találta az okát, minden rendben volt. Ettől függetlenül jelezhet baj is nálad, de reméljük, csak az van, mint nekem.
Én pl. arra gondolok, hogy lelkileg produkálom, mikor már belül érzem, hogy elég, lassíts... De nehéz, mikor van másik gyerek is már.
nyugi csak pihenned kell..lehet amugy a sextől nekem is volt tőle ugyhogy 2 nappal előtte voltunk együtt...lehet a nyákdugo is..de ez sem jelenti hogy meg fogsz szülni.
de szerintem csak sok volt neked az egész napos menetelés..pihenj
Sziasztok voltam ma az orvosnál és azt mondta nincs semmi baj ,nincs placenta leválás sem nyitott méhszáj sem semmi :-) minden rendben van velünk és a kocsiban a sok rázkódástól lehetett ez ...
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!