33-34 hetes kismami vagyok és hirtelen nagyon elkezdtem hízni, most már ott tartok, hogy heti kb.2 kg felugrik, annak ellenére, hogy nem vizesedem. Ez most már így marad vajon a végéig?
Szia,
Annyira orulok ennek a kerdesenek, mert azon gondolokoztam h. en teszem fel. Pont annyi idos vagyok mint, te. Eddig 10 kilonal jartam, most meg csak ugy ugralnak fel a kilok, pedig eskuszom nem eszem tobbet.
Allitolag a 27-33 kozott hizik legtobbet az atlag kismama, ami nalam be is jott.... :S Tegnap nezegettem de nem tunik ugy mintha vizesednek, de mindenkinel latszik nagyon amugy sem.
A vernyomasod rendben van? (Nekem alt. alacsony, de jovoheten megyek korhazba... Remelem semmi komoly, csak a termeszetes hizas :).
En amugy ma tartok egy kisse "dietas" napot, aztan holnap meglatom.(Talan csak tul sok sosat ettem, mert nekem akkor szokott felugrani par kilo.)
Bocs, h. nem a kerdesedre valaszoltam, csak nalam is aktualis ez a dolog. Hatha van valakinek vmi. jo otlete is! :)
Szia,
16:24 - es vagyok. En sem tudom mit csinalok rosszul. Setaltam tegnap kb. 3 orat :), tehat lusta sem vagyok. En a szenhidratokkal amugyis nagyon ovatos vagyok!!!Szinte semmi feher kenyer, peksuti, teszta, rizs. (Ezekbol havonta max. 1 x eszem. Es nem is vagyok edesszaju, terhesseg elott is igy ettem.)
Bar azt neztem h. multhethez kepest 4 cm-t nott a hasam. (most 99 cm a korfogat)
En ma salatat, es gyumolcsot eszek. Nagyon szeretem a kortet, almat, es a sima salatat. Ezektol nem lesz semmi bajunk :), a terhesvitaminokat is szedem, szoval biztos mindent megkap a baba. Allitolag hetente 1x lehet tartani egy "dietasabb" napot. (Nekem azt mondta az orvos.)
Sztem. te is csak fogd vissza 1-2 napra a szenhidratot, es akkor remelem jovohettol "ujra lelassul" a suly gyarapodas.
Utolso vagyok. Most jut eszembe h. a baratnom aki tavaly szult, 16 kilot hizott, o is a vegen szedett fel sokat. Aztan a korhazban mondtak h. kb. 3-4 kilo viz volt rajta. (Bar en, meg o sem igazan vette ezt eszre....)
Talan akkor most mi is visszatartjuk a vizet?! (En is sokat iszom, bar sztem. pipilek is rendesen.)
Köszi mindenkinek a válaszokat, úgy látom kénytelen leszek beiktatni egy-két gyümölcsnapot:)
Üdv mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!