Azt mondták egyek sok fehérjét, mert sovány picit a picur. Mennyit esztek ti naponta?
Szia!
Anélkül, hogy megbántanálak, szerintem butaság tömni magadat. Annyit és azt egyél amennyi és ami jólesik.
A babák nagyon okosak, akkor is elveszik a számukra szükséges dolgokat, ha az anyának nem marad és csak annyit vesznek el, amennyi nekik kell. Ha te két pofára tömöd magadba a zsírt, szénhidrátot, akármit, ő akkor sem fog több táplálékot felvenni, mint amennyire szüksége van.
Szerintem a többségnek (így köztük nekem is) nem akkora volt a bébi, amekkorának a nagykönyvben kell lennie. Az enyém is folyamatosan két hét lemaradásban volt, ettől függetlenül másfél héttel korábban jött a világra 2750 g-mal, ami mind az én, mind a férjem családjában tök normális, a legnagyobb súly 3 kiló volt mindkettőnknél. Akkor mitől lett volna nagyobb a baba??
Ne hagyd magad stresszelni!
Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!