Augusztus környékén szülő kismamik, nektek is sokan mondják, hogy "jajj szegénykém, végig kínlódod a nyarat"?! Engem ez már úgy idegesít! Mit lehet erre mondani? Mintha ezt előre el lehetne dönteni, hogy ki mikor akar szülni.
Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 07:52
21/24 anonim válasza:
Szerintem együttéreznek veled, nem kell ezen megsértődni! Én 7hetes vagyok de halál rosszul vagyok és ez a meleg nem segít. Akkor mi lenne velem ha 30hetes lennék? Megmondom őszintén én direkt így akartam (persze csak szerencse, hogy sikerült is), hogy télen szüljek. A nagyot is februárban szültem, a pici elvileg január végén jön. Én is sajnálom aki nyáron vagy nyár végén szül...nehéz lehet.
22/24 anonim válasza:
Én szeptember végére vagyok kiírva. szerintem is mondd el a pozitív oldalát a dolognak.
Nem leszel benne az influenzavírusos szezonba, ehetsz egy csomó jobbnál jobb hazai gyümölcsöt-zöldséget. Én ezek miatt örülök, hogy szeptemberben és nem télen szülök.
23/24 anonim válasza:
Nagymamám minden egyes nap elmondja hogy szegénykém egyem a szíved nagy pocakkal ebbe a melegbe. Az emberek állandóan azt kérdezgetik hogy bírod ezt a hőséget hogy vagy. Néha néha már a pocakomat is megérintik aminek nem nagyon örülök. Az érdeklődés amúgy jól esik amíg nem viszik túlzásba. De mégis mit felelhetnék hogy jaj de szenvedek igen sokszor nem könnyű de megéri és ez a lényeg. 32 hkm.
24/24 anonim válasza:
Decemberben fogok szülni, csak 12 hetes terhes vagyok és úgy érzem néha, hogy ha még egyetlen fokot melegszik az idő, egyszerűen meghalok! Nagyon nehezen viselem! Első babám nyáron született, óriási hassal "szaladgáltam" és nem volt semmi bajom a meleggel. Kiszámíthatatlan.
Engem a végén inkább a "lent van a hasad, szülni fogsz" és "fent van a hasad, messze még a szülés" (akár egy órán belül mindkettő) idegesített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!