Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Augusztus környékén szülő...

Augusztus környékén szülő kismamik, nektek is sokan mondják, hogy "jajj szegénykém, végig kínlódod a nyarat"?! Engem ez már úgy idegesít! Mit lehet erre mondani? Mintha ezt előre el lehetne dönteni, hogy ki mikor akar szülni.

Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 07:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Igaza van az előttem szólóknak, nem kell vele foglalkozni;

vagy vissza kell szólni, hogy a téli szülés sem jobb.

Én novemberben szültem, és teljesen depi lettem az állandó öltöztetéstől, amiben mindketten kiizadtunk,a bezártságtól, hogy sokszor napokig nem lehetett sétálni menni, mert vagy hó vagy köd vagy ónos eső esett...brrrr.

El is határoztam, hogy a következő gyerek csak áprilisi, májusi vagy júniusi lehet...erre mit ad az ég? MÁR MEGINT novemberben szülök:-))

2011. jún. 6. 09:00
 12/24 anonim ***** válasza:
08:41-es: ez, hogy a helyet nem adják át, nem neked vagy a korodnak szól, egyszerűen ilyen tahók az emberek. Nekem még van kb. 2 hetem szülésig, van két nagyobb gyerekem, a hasam gigantikus, de eddig egyetlen egyszer volt csak, hogy átadta valaki a helyét a buszon. Ez van.
2011. jún. 6. 09:01
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Miért zavar az ennyi kismamát, hogy egy ilyet megjegyeznek?! Csak jó indulatból teszik... Nem ezt vártátok? Hogy mindenki vegye észre a pocakotokat? Mert én őszintén szólva igen!!!!!! És örülök ha foglalkoznak velem, és örülök ha bármit is mondanak a boltban, postán, stb... Ha nem mondanának semmit, akkor meg az lehetne zavaró... Én azt szoktam mondani, hogy "ilyen kínlódást kívánok mindenkinek" És őszintén örülök,és büszkeséggel tölt el, hogy a nagyon régóta várt hatalmas pocakommal foglalkoznak :)
2011. jún. 6. 10:06
 14/24 anonim ***** válasza:

Nekem is mondják, de én erre az szoktam mondani, h a 20 hónapos kisfiam szeptemberbe született és bírtam a meleget!

33 hetes km

2011. jún. 6. 10:08
 15/24 anonim ***** válasza:
10:06-os! Én is imádom ha kérdezgetnek, ha foglalkoznak velem, nagyon jól esik! :) Persze csak akkor ha jóindulatból teszik, ugyanis ahogy már írtam néha egyszerűen csak a koromra kíváncsiak mert borzasztóan fiatalnak nézek ki. Azt szeretem ha arra kíváncsiak, hogy 20 évesen miért tartottam meg vagy, hogy mik a terveim a továbbiakban? Ez legyen az én dolgom. De bármilyen más jellegű, érdeklődő kérdés nagyon jól esik, akár a Babával akár velem kapcsolatos! :) Nekem ezt a dolgot is szimplán jóindulatból jegyezték meg, hogy a nagy meleget még át kell vészelni! Mert hát ez így is van!
2011. jún. 6. 10:15
 16/24 anonim ***** válasza:
bocsánat azt akartam írni, hogy azt NEM szeretem ha arra kíváncsi, hogy ... :) elírtam!
2011. jún. 6. 10:16
 17/24 anonim ***** válasza:
Augusztus végén szültem,40 fokban.Nekem is mondogatták,én mondtam,hogy nem kínlódom,és bírom a meleget,és témát váltottam.
2011. jún. 6. 10:51
 18/24 anonim ***** válasza:
Én is augusztus közepén szültem, nekem is mondtak ilyet, de én csak bólogatni tudtam. Ami szar, az szar, a szülés is szar, hiába nagy boldogság utána kézben tartani a gyermeket, attól még bizony megszülni nem egy leányálom. Így van ez a terhességgel is.
2011. jún. 6. 11:18
 19/24 anonim ***** válasza:

Aki nem bírja a meleget, az pocak nélkül sem bírja! Nem érzem a különbséget a tavalyi és az idei nyár között. Az egyetlen ami miatt nehezebb, az az, hogy lassabban tudok csak mozogni a folyamatos keményedések miatt.

Egyébként erre azt szoktam mondani, hogy én is nyári gyerek vagyok, még szép, hogy bírom :) Meg ugye felsorolom a pozitívumokat (nem kell szegény picit nagyon beöltöztetni, nem kell azon aggódni mikor fázik meg, nekem sem kell annyi ruha....)

33 hkm

2011. jún. 6. 12:17
 20/24 anonim ***** válasza:

Én szeptember végére vagyok kiírva, így én is "végig szenvedem" mindenki szerint a nyarat. :) Én erre azt szoktam mondani, hogy inkább szenvedjek én ebben a hőségben, mint a pici babám. Mire megszületik nem lesz már meleg, és szerintem fűteni könnyebb rá, mint hűteni.

Az öltözködésről meg nem is beszélve. Amúgy is volt rajtam felesleg, nem is tudnék téli kabátot vagy cipzáros felsőket magamra húzni.

Egyébként meg amikor 30 fölé kúszik a hőmérő, mindegy hogy valaki babát vár vagy nem, megviseli a hőség.

Én összességében élvezem a nyári kismamaságot. :)

24h km

2011. jún. 6. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!