A haskeményedés mitől lehet?
Figyelt kérdés
18hetes kismama2008. febr. 20. 15:32
1/4 anonim válasza:
A méh feszülésétől, növésétől, alakulásától, ha gyakori, próbálj többet pihenni.Nekem nem írt rá az orvos semmit,mert nem fáj,és nem görcsöl, természetes, de van akinek magnéziumot emelnek.
2/4 anonim válasza:
szia. Az előttem író jól leírta mitől van. Én 25 hetes múltam és napi 3x2 szem Magne b6-ot szedek. Sok pihi és jobb lesz.
3/4 anonim válasza:
Nől a méh, ezt segítik elő a természetes összehúzódások, keményedések, később pedig a szülésre készül fel a szervezet.
Nekem sem fáj, csak sokat keményedik, ne szedek rá semmit, de a doki sem mondott rá semmit.
Én nem értek egyet a sok bogyó szedésével, van aki 4X3 magnéziumot is szed...
4/4 anonim válasza:
Nekem sem írta fel a doki, én magamtól kezdtem el szedni.
Szerintem a napi 3x2 Magne B6 sok, mondjuk ez attól is függ melyik fajta. Én a Béres Magne B6-ot szedem, egy nap egyet. Én még mellette az Elevitet is, csak nem egyidőben, 1-2 óra eltéréssel. Nekem is sokat keményedett a hasam, olyankor ha teheted pihenj le.
18hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!