Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29 hetesen nem nagy ez a...

29 hetesen nem nagy ez a Babó? 1550 g és 39 cm. (BPD: 77 mm AC: 258 mm FL: 57 mm)

Figyelt kérdés

Még van legfeljebb 10-11, minimum 8 hetem...

(pontosan tudom, mikor fogant. a

Addigra mekkora lehet?

Tapasztalatok? Köszönöm előre is Nektek!

2011. jún. 4. 22:09
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Ezek teljesen atlagos adatok. Az UH sulybecslest nem kell szentirasnak venni.
2011. jún. 4. 22:28
 2/6 anonim ***** válasza:
25 hetesen az én kisfiam adatai: ac 227, bpd 70. fl 50. 37. héten született 4100 grammal, és 40. hétre saccolták 3900 grammnak.....
2011. jún. 4. 22:38
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Picit nagyobb a buksija(a méretek alapján),de ez nem baj.Lehet,hogy csak elmérték.Az én kisfiam feje is mindig nagyobb volt,a lábacskája meg kicsit rövidebb.

Most 16 hós okos nagyfiú,a lábacskái ált. méretűek,a buksija is szép nagy-kerek:) Apuci szerint azért,mert sok ész van benne(meg rafináltság:)))

Szóval gratula a Babához,gyors,könnyű szülést kívánok:)

2011. jún. 5. 08:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem a 26. héten volt 1080 gramm a becsült súlya a 4d-n. Előtte a doki, 20 és 24 hetesen is 2d uh-val nézte, és azt mondta le kell állnom a vitaminokkal, csak magnézium és vas, mert nagyon nagy baba lesz és az nekem sem lesz jó.
2011. jún. 6. 10:16
 5/6 A kérdező kommentje:

Én csak 12 hétig szedtem vitamint, azóta csak Mg-ot és B6-ot. A vasszintemet a doki szerint egy húszéves, nem terhes nő is megirigyelhetné. A ref. tartomány felső értéke alatt van 2-vel! Holott, mondom, semmit nem szedek már régen!

Nem szeretném, ha nagyon nagy baba lenne, de ezt persze nem én döntöm el...

2011. jún. 6. 12:05
 6/6 anonim ***** válasza:

8:43-as vagyok.

Én teherbe esés elött is szedtem már az Elevitet,egészen a terhesség alatt és a szoptatás elején is. A kisfiam 41.hétre született 3600g-mal. Én 6kg-ot híztam összesen.

Szóval cáfolom a vitamintól nagy baba-sok hízást!!

2011. jún. 6. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!