29 hetesen nem nagy ez a Babó? 1550 g és 39 cm. (BPD: 77 mm AC: 258 mm FL: 57 mm)
Még van legfeljebb 10-11, minimum 8 hetem...
(pontosan tudom, mikor fogant. a
Addigra mekkora lehet?
Tapasztalatok? Köszönöm előre is Nektek!
Picit nagyobb a buksija(a méretek alapján),de ez nem baj.Lehet,hogy csak elmérték.Az én kisfiam feje is mindig nagyobb volt,a lábacskája meg kicsit rövidebb.
Most 16 hós okos nagyfiú,a lábacskái ált. méretűek,a buksija is szép nagy-kerek:) Apuci szerint azért,mert sok ész van benne(meg rafináltság:)))
Szóval gratula a Babához,gyors,könnyű szülést kívánok:)
Én csak 12 hétig szedtem vitamint, azóta csak Mg-ot és B6-ot. A vasszintemet a doki szerint egy húszéves, nem terhes nő is megirigyelhetné. A ref. tartomány felső értéke alatt van 2-vel! Holott, mondom, semmit nem szedek már régen!
Nem szeretném, ha nagyon nagy baba lenne, de ezt persze nem én döntöm el...
8:43-as vagyok.
Én teherbe esés elött is szedtem már az Elevitet,egészen a terhesség alatt és a szoptatás elején is. A kisfiam 41.hétre született 3600g-mal. Én 6kg-ot híztam összesen.
Szóval cáfolom a vitamintól nagy baba-sok hízást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!