Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS! Derekamból a hasamba...

SOS! Derekamból a hasamba sugárzik a fájdalom, az jósló? Néha hányingerem van, fáj a fejem, zsibbad lábam? Miért?

Figyelt kérdés

36+3kismama

és fura érzésem van nem tom megmondani h mi de furán érzem magam.a hasamba néha beleszúr,és a hüvelyem olyan 2napja mintha nedves lennék folyamatosan(nagyon).

2011. jún. 4. 20:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt én is érzem, és ugyanúgy két napja nagyon nedves vagyok, de sajnos én csak 20 hetes vagyok :(
2011. jún. 4. 20:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Beszélj a dokiddal, vagy ha van szülésznőd, akkor vele! A derékból induló fájás már nem jósló... Rendszeres?
2011. jún. 4. 20:21
 3/4 A kérdező kommentje:
egész nap éreztem de nem folyamatosan...változó.és keményedik a hasam.de mondom hol van hol nincs..és kakilási ingerem van 4napja,de ma voltam többször..bár most tűrhetően vagyok.mint egy hullám.
2011. jún. 4. 20:28
 4/4 anonim ***** válasza:
4 napja vannak derekbol indulo fajasaim kemenyedessel, satobbi. 2 hete is volt. 39 hetes kismama vagyok (meg mindig csak). Figyeld, hogy erosodik es surusodik-e (nekem nem pl, es ugyanugy rendszertelen)
2011. jún. 4. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!