Elképzelhető, hogy az Elevittől hízok?
Én a 40.hétben vagyok,végig első perctől kezdve Elevitet szedetem,összesen 12 kilót híztam,szóval nyugodj meg.
Én is vékony vagyok és voltam 60 kilóval kezdtem és most 72 vagyok csak pocakra híztam sehova máshova.
Szerintem alkati dolog a hízás nem az Elevit teszi.Én 19 hetes koromban 4 kilót szedtem fel.Az Elevire azt mondják,hogy a bab lesz nagyobb,ezt viszont még nem tudom ,mert még nem született meg.
Én is az Elevitet szedem, és egy grammal sem híztam többet a normálisnál. Csak a pocim nőtt meg, de az nagyon :)
36 hetes vagyok, és 12 kilót híztam eddig. Ez teljesen jó. A terhesség elején azért hízhatsz, mert a szervezeted készül egy nehéz feladatra, és ehhez tartalékok is kellenek. Ne aggódj, terhesség után le lehet adni!!! De most semmiképpen sem fogyókúrázz, mert az tilos és káros!
Egyél mindent amit megkívánsz, és egészséges!
Az Elevit szedését meg beszéld meg a dokiddal.
Jó babavárást!
Köszönöm a válaszokat! A fogyókúra egyébként eszembe se jutott, most a baba a legfontosabb!
Boldog babavárást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!