Terhesség alatt (mikor még nincs pocak) árthat a hason fekvés?
Figyelt kérdés
2008. febr. 20. 11:18
1/5 anonim válasza:
Nem,nyugodtan, semmi baj nem lesz, ő ott bent talál magának helyet, később meg neked lesz kényelmetlen.
2/5 anonim válasza:
Amíg nem érzed, hogy kényelmetlen, addig nyugodtan feküdhetsz hason.
3/5 anonim válasza:
Nekem azt mondta a védőnőm, hogy a baba el kezd "kopogni" és fel is ébreszt,ha esetleg álmomban hasra fordulnék, és ő nem fér el vagy nyomódik. Ez tényleg így van. Kb. a 20. hétig minden gond nélkül hason aludtam egész éjszaka. 37 hetes kismama
4/5 anonim válasza:
Pocakkal is lehet hason aludni.-) Én 24 hetes vagyok, már nem mindig, de azért néha még megy.)
A baba valóban szól, ha nem tetszik neki, nem kell félned.-)
5/5 anonim válasza:
Nincsen pocakod,akkor addig lehet hason aludni. Ha van pocakod is,párnákkal lehet hason aludni. baba jelez,ha baj van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!