Sok a savam! Eddig ilyen problémám még nem volt. Ezért nincs tapasztalatom. Mit lehet ellne tenni? Természetes gyógymodokat is várok.
Gyümölcslét szoktál inni?Mert attól is lehet.Nekem néha a 100%-os narancslétől is marja a sok sav a gyomromat.
Az a helyzet, hogy nekem a szódabikarbóna úgy segített, hogy bevettem egy kiskanállal a számba és utána vizet ittam rá.De ha terhes nő nem vehet be szódabikarbónát, akkor sajnos nincs tippem.Nekem a rennie és a szódabikarbóna segített.
Csak egy jótanács, most olvastam.Ha a gyomorégés visszatérő jelenség, érdemes éjszaka 10-20 cm-rel magasabbra polcolt felsőtesttel aludni.
Írd be a keresőbe hogy szódabikarbóna terhesség alatt és ott a találatok között lesznek olyanok, ahol elolvashatsz pár jótanácsot!
Szia!
Én anyukám tanácsát fogadtam meg. Neki már az elejétől fogva égett a gyomra a sok savtól. Neki a doki sajtot javasolt, ami segített is neki.
Nekem a vége felé volt rengeteg sava, már a hányhatnék is kerülgetett. Ettem trapista sajtot, és jobban lettem.
Próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!