Az jó érték, hogy 5hetes 2 napos terhes vagyok a petezsák 8 x 6 mm? Fiatal anyuka.
Hétfön megyünk genetikai vizygálatra, mert 5.18.kátol gyuladáős csökkentöt szedtem 3 napig.
és megnézik hogy minden rendben van-e.
És félek mert nagyon akarjuk a babát. És szerintem senki nem szeretne beteg babát.
Aha. Értem. És azt mondták neked, hogy van esély arra, hogy baja van? Mit szedtél?
Ne aggódj.
Szorítok nektek.
Az orvos azt mondta hogy szerinte nincs baj de azért biztonság kedvéért elküld.
az a neve a gyogyszernek hogy Dalacin.
szerinted 18 évesen fiala vagyok nagyon?
:)
18 évesen? Ezt te tudod. Van aki korán érik. De egy biztos, volt egy osztálytársam, akit 18 évesen szült az anyukája. Olyanok voltak, mint a barátnők. Néha nagyon irigyeltem.
Én is 18 éves vagyok és 26 hetes terhes:D
Ne aggódj szerintem nem lesz baj!Én is szedtem gyógyszereket amíg nem tudtam hogy terhes vagyok,és hála istennek teljesen egészséges a kisbabám:D
Szóval ne izgulj nem hinném hogy bármi baj is lenne!De nemsokára a vizsgálat után hidd el te is megnyugodhatsz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!