Milyen orvos Dr. Domokos Tamás és milyen kórház a Péterfy?
Szia!
Én Dr. Domokos Tamásnál szültem 5 hónapja. Nagyon jó orvos, én merem ajánlani mindenkinek. Minden nap benn volt nálunk és ellenőrizte minden rendben van-e. TEljesen tisztában volt az eredményeinkkel, felkészült volt és alapos.
A kórház. Kívülről valóban szörnyű állapotban van. A szülészet azonban NAGYON JÓ. Én nagyon meg voltam elégedve. A szülésznővel jelenleg is tartom a kapcsolatot, a csecsemős nővérek odaadóak, figyelmesek és segítőkészek. A nővérek kedvesek és segítőkészek. MIndenki nagyon kedves és szakmailag felkészült. Odafigyelnek az emberre. A környéken sötétedés után minek kellene mászkálni. Én is nappal közlekedtem, de ez nem a kórház hibája. ÉN NAGYON AJÁNLOM MINDENKINEK, MERT SZAKMAILAG ÉS EMBERILEG IS KIFOGÁSTALAN A SZÜLÉSZET. ÉN AZT MONDOM, HOGY NYUGODTAN RÁJUK BÍZHATOD MAGAD ÉS A BABÁDAT. MINDEN HELYZETBEN SEGÍTENEK.
SOK SIKERT A BABÁHOZ!
ERIKA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!