Dr. Székely Zsolt (Miskolc, megyei kórház) milyen orvos?
Van e magánrendelése, mennyi a tarifa, illetve a szülésért mennyit kér/mennyit illik adni?
Milyen orvos szakmailag és emberileg?
Nagyon köszi az infót! :-)
Én csak az utolsóra tudok válaszolni neked:
Amikor szültem, ő volt az ügyeletes, és amíg nem érkezett meg az orvosom, addig ő jött be hozzám. Végtelenül kedves, és nagyon finoman vizsgál, pedig már egyenesen féltem, hogy megnézi a méhszájamat (előtte jól felnyúlt nekem a főorvos...). A szülésznőm is dicsérte, azt mondta, szeret vele dolgozni nagyon!
Szia!
Köszönöm! Nekem is egy kolléganője ajánlotta, bár én személyesen nem ismerem. De állítólag szakmailag és emberileg is "helyén van"! Így is nagy a dilemmám, hogy melyik, kórházat, melyik orvost válasszam. De ha ismét a megyeit (mert a kisfiam ott született), akkor vagy hozzá, vagy Dieneshez járok majd! :-)
Idén születik a második babám, és én maradok a Megyeinél, ugyanannál a csapatnál, mint tavaly!
Dienesnél sokan szültek, szinte minden 3. kismaminak ő volt az orvosa. Én úgy tapasztaltam, hogy szuper dokik vannak, 1-2 kivételtől eltekintve, de azokat meg úgysem fogadnám meg... :-) De nem is mennék más kórházba, csak akkor, ha az orvosom átmenne másikba dolgozni.
Még valami, Neked, ki a fogadott orvosod?
Köszi! :-)
Sziasztok
Mostanában nem olvasok Nagy Gáborról már nem vállal szüléseket?
Azt nem tudom, én az elsőt nála szültem.
Most ő az osztályvezető a megyeiben, eddig sem volt "olcsó orvos" de állítólag most emelkedett a tarifa!
Van magánrendelése, ha érdekel segítek! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!