Hanyadik hetbe keztetek erezni az elso babatok mozgasat?
Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 10:56
12/34 anonim válasza:
Első baba, 18 hetesen, pont anyák napján :-)
13/34 anonim válasza:
én 16 héten pont aznap töltöttem be mikor biztos voltam már benne h csak is ő lehet és nekem is azt mondta a doki h mellső fali lepény, azóta egyre erőteljesebb és virgoncabb, most is néha olyanokat rug h csak na :D
19 hkm
15/34 anonim válasza:
Nem tudom, hogy az amúgy is meglévő súlyfeleslegem, vagy a mélyen tapadó lepényem az oka, de én elég későn éreztem a babám. A 18. hét óta érzek ilyen bugyborékolást, kapirgálást. Határozott mozgolódást csak a 22. hét óta érzek, minden étkezés után, ha le vagyok dőlve az ágyban. Van hogy megállás nélkül izeg-mozog ilyenkor. :)
24h kismama
16/34 Keditt válasza:
Én soványka voltam az elsőnél és 10 hetesen már éreztem a mozgásokat senki nem hitt nekem azt mondták,hogy a bélmozgásokat érzem én meg kinevettem őket mondván bélmozgásom születésem óta van,csak meg tudom különböztetni :D a másodikat 16 hetesen éreztem először :)
17/34 anonim válasza:
16 hetesen. Azt olvastam valahol, hogy az első érezhető magzatmozgástól számított 20 hét a baba megszületése. Nekem bejött, igaz 4 héttel hamarabb született, de teljesen egészségesen és nem volt koraszülött.
18/34 anonim válasza:
Első mozgást 15 hetesen éreztem együttlét közben, majd egy ideig semmi. Most 17 vagyok és néha-néha már újra érzek valamit.Első baba.
20/34 Andrea1987 válasza:
Én 20 hetesen.Elötte is éreztem dolgokat de nem voltam benne bisztos,hogy ö az.Üdv 36 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!