18-19 hetes kismamák hogy vagytok? Mennyire látszik a pocakotok? Mozgást mennyire érzitek?
Szia!
Második baba, a nemét még nem tudjuk. 15. héttől mozog, nagyon intenzíven, sokkal jobban érzem, mint az első babát. A pocakom jóóóó nagy már, kislányommal kb ilyenkor kezdett nőni, most meg... Ahhoz képest, hogy az elején nagyon rosszul voltam, most kifejezetten jól érzem magam :) Már híztam is fél kilót :) De van orrdugulás, orrvérzés. "Várom" a bokadagadást, vizesedést, tuti nem úszom meg. Ja, és nehezen viselem a meleget, és a kislányom utáni rohangálás (17 hónapos lesz) nagyon le tud fárasztani.
Talán ennyi. Te hogy vagy?
18+3 hetes vagyok, uh alapján már 19 hetes. A 15. héttől kezdett el nőni a poci, most már mindenki észre veszi, elég nagy lett :) Ma voltam védőnőél, 4 kilót híztam, most vagyok 51 kg és 160 cm. Hétfőn derül ki, hogy kisfiú vagy kislány-e, ekkor lesz a genetikai uh és 4d is lesz.
A mozgását 1 hete érzem de még csak nagyon gyengén.
Ti hogy vagytok?
Szia!
Én most járok a 18. hét végén, a pocak még nem annyira nagy, de már látszik, a 15. hét óta érzem a mozgást, de még nem túl erőteljesen, második gyerek lesz és kislány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!