Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18-19 hetes kismamák hogy...

18-19 hetes kismamák hogy vagytok? Mennyire látszik a pocakotok? Mozgást mennyire érzitek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 18:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Második baba, a nemét még nem tudjuk. 15. héttől mozog, nagyon intenzíven, sokkal jobban érzem, mint az első babát. A pocakom jóóóó nagy már, kislányommal kb ilyenkor kezdett nőni, most meg... Ahhoz képest, hogy az elején nagyon rosszul voltam, most kifejezetten jól érzem magam :) Már híztam is fél kilót :) De van orrdugulás, orrvérzés. "Várom" a bokadagadást, vizesedést, tuti nem úszom meg. Ja, és nehezen viselem a meleget, és a kislányom utáni rohangálás (17 hónapos lesz) nagyon le tud fárasztani.

Talán ennyi. Te hogy vagy?

2011. jún. 2. 19:06
 2/7 anonim ***** válasza:
szia. hát én már a 20.hétben vagyok. remélem nem baj hogy írok. hát nekem most kezd igazán nőni a hasam. de van aki még most se nagyon veszi észre csak ha olyan topba vagyok hogy kiadja az alakom:) A baba mozgását már 2 hete érzem és egyre erősebben. De van amikor sokáig nem mozog de mindennap érzem.Pl ma van az a nap hogy egész nap folyamatosan mozgott:) És te hogy állsz ezekkel?
2011. jún. 2. 19:07
 3/7 anonim ***** válasza:

18+3 hetes vagyok, uh alapján már 19 hetes. A 15. héttől kezdett el nőni a poci, most már mindenki észre veszi, elég nagy lett :) Ma voltam védőnőél, 4 kilót híztam, most vagyok 51 kg és 160 cm. Hétfőn derül ki, hogy kisfiú vagy kislány-e, ekkor lesz a genetikai uh és 4d is lesz.

A mozgását 1 hete érzem de még csak nagyon gyengén.

Ti hogy vagytok?

2011. jún. 2. 21:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Most én is 51 kg vagyok és 165 cm. 46 g-val kezdtem. :) nekem kisfiam lesz! :)
2011. jún. 2. 22:38
 5/7 anonim ***** válasza:
ja és engem most egy ideje a sav gyötör. Meg néha görcsölget a hasam. De azon kivül semmi bajom. Én 15 hétig szenvedtem a rosszullétektől. nekem minden bajom volt. mindennap hánytam, semmi nem maradt bent. de szerencsére most már elmúltak:)
2011. jún. 2. 22:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én most járok a 18. hét végén, a pocak még nem annyira nagy, de már látszik, a 15. hét óta érzem a mozgást, de még nem túl erőteljesen, második gyerek lesz és kislány

2011. jún. 3. 08:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Nekem is második baba, a nemét még nem tudom. Nem mutatta magát. A hasamat már óriásinak látom. Sajnos most visszerek kezdenek kijönni az egyik lábamon, mert a baba nyomja az egyik véroszlopot, vagy mit :)
2011. jún. 5. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!