Tényleg minden kismama annyira aktívan szexel?
Nem irigységből kérdezem, de már kezdem hülyén érezni magam, ha bevallom, hogy nálunk igenis ritkábbak az együttlétek, amióta babát várunk. Nem azért, mert a férjem undorodik tőlem, vagy valami, csak egyszerűen ez nekünk most így alakul.
De itt sok annyira felvág, hogy "engem a párom most is szépnek tart", (mintha akik nem annyit szexelnek, azok csúnyák lennének:/),
és sokan dicskednek heti 3-4 alkalommal! Amit már csak azért sem hiszek el, mert úgy gondolom, ha nincs terhesség egy kapcsolatban , akkor is a kisebb százalék él ilyen gyakorisággal hosszú távú párkacsolatban nemi életet.
Nnnah!! Ezt most jól kiírtam magamból!:D Köszönöm, aki végigolvasott!:)
Nem tudom, miért olyan hihetetlen ez számodra? Nem vagyunk egyformák. :)
A terhességem előtt akár a heti 4-5 alkalom is összejött. A terhességem alatt is megvolt a 2-3 alkalom hetente. Kívántam én többször is, de általában estére nagyon fáradt voltam.
Mióta szültem, azóta visszatért minden a régi kerékvágásba. A szülés utáni 5. héttől "mint a nyulak" hetek következtek. Már nem kell vigyázni, meg nincs a nagy pocak! :D
Sztem sem kell ezen csodálkozni. Mindenki máshogy éli meg a terhességet van aki jobban kívánja, van aki kevésbé. Mint írtad előtte se volt nagy igényetek e téren, ha most sincs, nem kívánjátok esetleg más okok vannak ne csináljátok:) Nekünk elég nagy szexuális étvágyunk van párommal, és ez a terhesség alatt se változott. No nem azért mert annyira csinosnak tartott v szexinek, hanem én akartm mindig mindenhol csinálni. Főleg az elején. Egésznap azt csináltam volna, komolyan mondom néha nem ismertem magamra. És ráadásul mindegy is lett volna, h kivel. Megláttam egy jó pasit az utcán és már felment a pumpa. Persze egyszer se léptem félre, de mindig a sex volt a fejembe.
Ti és még sokan pont ennek az ellentétei vagytok, ami természetesen nem baj. Nektek így jó, nekünk úgy jó:)
Vannak időszakok, pár naposak, amikor megőrülök a szexért, aztán napokig, 1-2 hétig eszembe sem jut. Egy ilyen nagyon kívánás alkalmával szexeltünk. Hát nagyot csalódtam! A párom annyira óvatos akart lenni, hogy alig tudtam elmenni. Túlságosan félti a babánkat, hiába mondtam neki, hogy nem lesz semmi baja a babának! Kb. annyi kielégülést nyújtott, mint az esténkénti sima összebújások és simogatások, úgyhogy maradunk ennél szerintem. Nem hiszem, hogy fogunk még szexelni a várandósságom alatt, bár nem lehet tudni. :-)
17+4 km
Kedves sumergo!
HA te kívánod az együttlétet, akkor viszont megér néhány próbálkozást:)
Magyarázd el a párodnak, hogy nem véletlenül ott hordjuk ki a kis trónörököst, és nem a fejünk tetején egy búrában (azt valószínű gyakran bevernénk:), de itt a méhünkben van a kicsi a legbiztonságosabb helyen és több módon védve vannak. (nyákdugó védi mindenféle külső fertőzéstől, akkor ott van a magzatvíz....bla-bla-bla....:)
Még azért sok idő van hátra :)
Boldog babavárást!
Kedves 07:32!
Most a párodnak kell türelemből vizsgázni. Hát igen, egy kapcsolatban sok alkalom van arra, hogy különböző képességeinket, készségeinket fejlesszük.
Azért az intimitásra törekedj sztem (mármint simi+összebújás), a többit most meg kell értenie. És ez csak egy átmeneti helyzet. LEhet, hogy utána annál jobb lesz. Szülés után neked is változhat a libidód :)
SOk boldogságot és örömteli babavárást kívánok minden kedves kismama társamnak!:)
Köszönöm, és minden jót kívánok én is minden kismamának!
Mint írtam van, hogy hetekig nekem sem jut eszembe a sex. Nem gond ez, majd bepótoljuk! :-)
Nekem az első kimaradt mensi előtt olyan görcseim voltak, hogy egyáltalán nem voltam képes az együttlétekre. A 12. hétig utrogestant használtam napi 3x1-et ezért mellőztük az együttléteket, de azért 1x csak összejött :D Mióta nem használom az utro-t azóta is csak 1x voltunk együtt. Én nem kívánom, a párom nem erőlteti, de azért néha összehozzuk (a legutóbbi nekem nem volt jó).
14hkm
Szia!
A 15. hét után már kellemetlen volt. Így átbeszéltük és nincs sértődés meg akármi... Mivel nem akar fájdalmat okozni, így máshogy intézzük az intim dolgokat. Lehet attól szeretni a másikat, csak "máshogy". :)
Boldog babavárást! 24 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!