Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik hétben kezdhet el...

Hányadik hétben kezdhet el meszesedni a méhlepény? Onnantól kezdve fel is gyorsulnak a dolgok és hamarabb eljöhet a szülés idej?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdés: A dokim mondta, hogy az már rendben van, sőt jó is, ha a 36. héttől elkezd nyílni kissé a méhszáj.

Erről ti mit tudtok?

2009. márc. 18. 13:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem a 35héten mondták,hogy kezd meszesedni a lepény,de csak annyira amennyire kell.36héttől nyílik a külső méhszájam...már egy jó újjnyira nyitva van.

Holnap leszek 38hetese,de már felgyorsulhatna mondjuk egy-két nap és szülhetnék,mert már nagyon szenvedek!

2009. márc. 18. 13:15
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem nem nyílt a méhszáj, mégis 37 hétre megszültem..egyénfüggő, minthogy a lepény meszesedése is, az enyémnek semmi baja nem volt, meg is néztem szülés után::)
2009. márc. 18. 13:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem már a 32-ik héten kezdett nyílni a méhszáj,a lepénnyel minden oké volt,gondoltam majd könnyebben és előbb szülök.39+4napra született meg a kisfiam,16óra vajúdás után:(.Remélem neked könnyebb lesz.Gyors szülést kívánok.

6.5hós kis legény anyuja

2009. márc. 18. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!