Tudni hogy nem e gond hogy nem érzem hogy mozgolódik a pocaklakóm? Most vagyok a 17 hétbe.
Nem gond,h még nem érzed! Ne aggódj! Általában (főleg első babánál) 19-21.hét közt lehet érezni először!
Persze vannak kivételek,de ez alkat függő is!
A lényeg,h várj türelmesen,időben érezni fogod!
Boldog babavárást!
Szia!Én a 18. hétben vagyok és még nem érzem a baba mozgását.Első babám lesz.Gondolom előbb vagy utóbb csak megérezzük mind a ketten :-)
Minden jót kívánok!
Szia,
Lehet érzed, csak nem tudod ő az:)
Kitartást, és unni is fogod a sok ficergését:)
(14hetes kora óta mocorog, 27hetes vagyok most, és néha a kikapcsoló gombján agyalok, hová is tettük, leamortizálta a hólyagomat:))
Amúgy még a kellemetlen rúgások is olyan csodálatos dolgok.
Kitartást, nemsokára Te is érezni fogod a Manókádat:))
Boldog Pocakosodást
Szia.Én először 18.5hetes voltam amikor bejelentkezett a pocaklakóm,de akkor csak pici kaparászást éreztem meg buborékokat(bélmozgás félét),hát kellet jó két hét mire rugkapált is és minden nap éreztem.Nyugi nincs baj ez tök normális.Ha esetleg a méhlepény is elől van akkor még kevésbé fogod érezni,mert tompítja a rúgásokat.Még nagyon pici sok még a helye,hogy jókat úszkáljon.:D
Üdv.6.5hós kis legény anyuja
És tudjátok kinek milyen nemű gyerköce lesz?
Ha igen ki mikor tudta meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!