Székesfehérvári kórházba milyenek a dokik? Nekem nem lesz fogadott dokim! Rendesek a növérek és a dokik is azzal akinek nincs fogadott orvosuk?
Fehérváron szültem, fogadott dokival, szülésznővel. Normálisak. Van 2 fiatal csecsemős akik azt hiszik ők szarták a spanyolt de alapvetően jó.
Nem tudom milyen az elbánás fogadott nélkül de a szobában ahol voltam még voltak 2en és nekik sem volt fogadott. Jó véleménnyel voltak. Bár az egyik 16 órát vajúdott. A kaja se volt rossz, sok szopisteát vigyenek be neked. Cicire krémet mert a gyerek kirgcsálja az elején, sok betétet, wc papírt. Én a következő babámat is itt szeretném szülni. :-)
Bocsi, hogy írok ide, de nekem is hasznos lehet amit kérdeztél.
Én júliusra várom a Manót, sintén Fv.-on fogok szülni és nekem sincsen orvosom, nem is lesz.
Remélem páran még írnak kommentet.
Mekérdezhetem, hogy hány hetes kismama vagy,
Boldog babavárást!
Szia!
31 hetes szombaton:)! Remélem,hogy normálisak a dokik!
És te hány hetes vagy? Kisfiú vagy kislány lesz?:)
Nálunk kisfiú lesz.
2.tól kérdezném,h mikor szülsz?
Én is Fehérváron fogok,júli 5-re vagyok kiírva.
Van fogadott orvosom,de én is izgatottan várom,h milyenek lesznek a körülmények.
Bár nagyon sok jót hallottam a Fehérvári szülészetről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!