Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Székesfehérvári kórházba...

Székesfehérvári kórházba milyenek a dokik? Nekem nem lesz fogadott dokim! Rendesek a növérek és a dokik is azzal akinek nincs fogadott orvosuk?

Figyelt kérdés
2009. márc. 18. 12:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Fehérváron szültem, fogadott dokival, szülésznővel. Normálisak. Van 2 fiatal csecsemős akik azt hiszik ők szarták a spanyolt de alapvetően jó.

Nem tudom milyen az elbánás fogadott nélkül de a szobában ahol voltam még voltak 2en és nekik sem volt fogadott. Jó véleménnyel voltak. Bár az egyik 16 órát vajúdott. A kaja se volt rossz, sok szopisteát vigyenek be neked. Cicire krémet mert a gyerek kirgcsálja az elején, sok betétet, wc papírt. Én a következő babámat is itt szeretném szülni. :-)

2009. márc. 18. 13:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy írok ide, de nekem is hasznos lehet amit kérdeztél.

Én júliusra várom a Manót, sintén Fv.-on fogok szülni és nekem sincsen orvosom, nem is lesz.

Remélem páran még írnak kommentet.

Mekérdezhetem, hogy hány hetes kismama vagy,

Boldog babavárást!

2009. márc. 18. 13:28
 3/5 A kérdező kommentje:

Szia!

31 hetes szombaton:)! Remélem,hogy normálisak a dokik!

És te hány hetes vagy? Kisfiú vagy kislány lesz?:)

Nálunk kisfiú lesz.

2009. márc. 18. 13:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én 9 éve szültem fváron,és októberben is ott fogok.Nagyjából ugyan azok a dokik vannak akik akkor,és rendesek sztem!Én a Vas Aleftyinához jártam és a Bognár Idánál szültem,nem volt fogadott dokim,mégis rendesen elláttak.A szülésznőm előtt pedig le a kalappal,ő Farkasné Zsuzsika volt és nagyon remélem hogy most is ott lesz,de lehet őt meg fogadom.Első szülésem volt és mégis 1,5 óra alatt megvolt a baba vajúdással együtt.Azért nem fogadok orvost mert a varráson kívül mident a szülésznő csinált.Az orvos csak ott állt és nézett,de ő is rendes volt azért.Nekem nincs olyan orvos fváron akiről rossz véleményem lenne,pedig fvárra járok 15 éve nődokihoz!!Bocsi a hosszú magyarázásért!:)
2009. márc. 18. 18:31
 5/5 anonim ***** válasza:

2.tól kérdezném,h mikor szülsz?

Én is Fehérváron fogok,júli 5-re vagyok kiírva.

Van fogadott orvosom,de én is izgatottan várom,h milyenek lesznek a körülmények.

Bár nagyon sok jót hallottam a Fehérvári szülészetről.

2009. márc. 18. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!