Van itt olyan, aki szolizott a terhessége alatt? Vagy ismer olyat?
Figyelt kérdés
2009. márc. 18. 12:30
1/7 anonim válasza:
Szia! az én barátnőm szolizott terhessége alatt, de csak az első pár hónapban, nagy pocakkal már nem! A babának semmi baja nem lett, teljesen egészséges!
De én azért nem ajánlanám!
Te szeretnél szolizni babásan? Szerintem a nődokiddal konzultálj ez ügyben, ha ő nem ellenzi akkor szerintem nem lehet gond!
de ha nem javasolja, akkor én biztos nem szoliznék!
2/7 anonim válasza:
2005 ben terhes voltam szoliztam és elvetéltem.Nem tudom hogy a szoli miatt de az orvosom se ajánlotta a szolit azt mondta árthat a babának.Szerintem hanyagold egy idöre.
3/7 anonim válasza:
A szoláriumozás kismamaként azért nem ajánlott,mert alhasi vérbőséget okoz! Ami árt a babának és a méhnek is! Korai terhességnél akár vetélést is okoz!
Sztem ki lehet birni szolizás nélkül!
4/7 anonim válasza:
Na nekem ezzel kezdte a doki: no cigi, no szénsavas, kevés koffein, no szoli, semmi szalámi, no penészes sajtok, semmi nyers tejtermék... Amúgy boldog babavárást.... ennyi.
5/7 anonim válasza:
9 hetes vagyok bevallom eddig voltam parszor,amig nem tudtam (7het eleje)addig heti 1-2x,azota ma voltam elöször de csak 9 percre,es letakartam a kezemmel a hasam.amig nem jön ki a tavaszi nap addig szivesen elmennek meg,de meggondolom meg.kicsit bant a dolog mert annyi rosszat hallottam de azt is mondjak hogy orvosilag nincs bizonyitott karos hatasa,leginkabb az erzekenyebb bör miatt nem ajanljak.mert pigmentfoltos lehetsz.
6/7 anonim válasza:
vagyis ugy ertem hogy nincs orvosilag bizonyitott karos hatasa hogy a babara nezve nincs,mert a szoli altal kibocsatott sugarakat a bör felsö retegei nyelik el,nem jut melyebbre
7/7 anonim válasza:
a szolárium úgy működik durván, mint a mikro... tehát belülről kifele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!