Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meg tudom állapítani, hogy...

Meg tudom állapítani, hogy fekszik a babám a pocakomban?

Figyelt kérdés
Érzem a mozgását, de nem tudom kivenni, hogy az most egy fej, vagy láb, pedig 35 hetes terhes vagyok. A 30 hetes uh-on farfekvéses volt,ezért szeretném tudni, hogy most hogy fekszik.
2011. jún. 2. 15:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Én sohasem voltam biztos semmiben. :)

Nehéz megállapítani mije, hol van.

Nekem a 32. hétig volt faros, után viszont befordult. Akkor nagyon feszült a hasam, és utána annyit éreztem másnak, hogy olyan volt, mintha lent tapogatózna, és jobban nyomná a tüdőmet. De ekkor sem voltam biztos benne, hogy megfordult, csak feltételeztem. A 36. heti uh-n vált csak bizonyossá a dolog.

2011. jún. 2. 15:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Én se tudtam soha, egyik gyereknél se, csak hogy valamiével nagyon rúg/nyom/szorít. :o)

A szülésznő meg csak ránézett, és mondta. Ez a gyakorlat. :o))

2011. jún. 2. 15:39
 3/4 Alinaaa ***** válasza:
Ha lent érzed a mocorgást faros, ha a gyomrodnál fent akkor megfordult. Nekem így mondta a doki, és bejött. Ahogy megfordult(30.hét) - igaz hogy azt pontosan nem éreztem hogy mikor- a gyomromnál rugdalt és úszott és az oldalamnál is többet jelentkezett:)
2011. jún. 2. 16:43
 4/4 anonim ***** válasza:

A pocakom általában a köldök egyik oldalán jobban kiemelkedik, arról van a lába, azon az oldalon érzek általában erőteljesebb mozgásokat is (a lábával ahol rúg). Ha szimmetrikus a hasam, akkor vagy fejjel, vagy popóval van felfelé, ez a rúgásánál ki is derül, mármint hogy a bordáim felé, vagy alhas felé rúg.

Ja és második terhességem 24.hetén járok, és az elsőnél cseppet sem voltam ennyire tuti a dologban:)

2011. jún. 2. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!