Meg tudom állapítani, hogy fekszik a babám a pocakomban?
Én sohasem voltam biztos semmiben. :)
Nehéz megállapítani mije, hol van.
Nekem a 32. hétig volt faros, után viszont befordult. Akkor nagyon feszült a hasam, és utána annyit éreztem másnak, hogy olyan volt, mintha lent tapogatózna, és jobban nyomná a tüdőmet. De ekkor sem voltam biztos benne, hogy megfordult, csak feltételeztem. A 36. heti uh-n vált csak bizonyossá a dolog.
Én se tudtam soha, egyik gyereknél se, csak hogy valamiével nagyon rúg/nyom/szorít. :o)
A szülésznő meg csak ránézett, és mondta. Ez a gyakorlat. :o))
A pocakom általában a köldök egyik oldalán jobban kiemelkedik, arról van a lába, azon az oldalon érzek általában erőteljesebb mozgásokat is (a lábával ahol rúg). Ha szimmetrikus a hasam, akkor vagy fejjel, vagy popóval van felfelé, ez a rúgásánál ki is derül, mármint hogy a bordáim felé, vagy alhas felé rúg.
Ja és második terhességem 24.hetén járok, és az elsőnél cseppet sem voltam ennyire tuti a dologban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!