Hat - hétes terhes vagyok és még nincs szívhangja a magzatkának. Még lehet szívhang?
Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 13:24
1/6 Kerria válasza:
Szia! Egy múltkori hasonló kérdésnél mondták, hogy valakinél később lesz. Nálunk 6-7. héten már láttuk, ahogy ver a szivecskéje. Doki mit mondott?
2/6 A kérdező kommentje:
Az egyik orvos azonnal tisztítást javasolt, a másik azt mondta, hogy várjuk még egy kicsit.
2011. jún. 2. 14:06
3/6 A kérdező kommentje:
Mi tapasztalat, meddig várnak ilyenkor, hogy legyen hang?
2011. jún. 2. 14:44
4/6 anonim válasza:
attól is függ mikor fogant a baba, mert egyáltalán nem biztos, hogy félidőben. ha később, akkor később is lesz szívhang. én biztos várnék még.
nekünk 5hét 6 naposan már volt, de én biztosan tudom, hogy pont félidőben jött össze.
drukkolok!
5/6 anonim válasza:
Ne ijedjél meg, később fogant a baba, nálam 6 hetesen még magzat sincsen, csak petezsák és szikhólyag. Majd a következő vizsgálaton meglátod lesz szívhang is.
6/6 anonim válasza:
Hát, nagyon kicsi az esélye sajnos...nekem 8 hetesen nem volt és még aznap befektettek és jött az abortusz, vagyis inkább egészségügyi kaparás, mivel nem volt szívhang. Nagy trauma volt, de ne keseredj el, azóta nekem is van már egy gyönyörű kislányom, az orvosok szerint minden 6. terhesség missed ab(nincs szívhang).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!