Frontra szültél, vagy teliholdra? Bejött valakinek? Most mikor lesz telihold?
Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 12:00
1/7 anonim válasza:
Egyik se:) a fiam megvárta míg elmúlik minden front, teli hold, kettős front és akkor jött:) Nem volt rossz, mert így legalább volt helyünk:P
3/7 anonim válasza:
Én konkrétan telihodlra :)
Túlhordtam a lányomat és befektettek a kórházba. Úgy állt az ágyam, hogy egész éjjel belevilágitott a telihold a képembe, másnap megindult a szülés (császár lett).
4/7 anonim válasza:
Ezen pont tegnap gondolkodtam!! Köszi, hogy feltetted a kérdést! Mikorra vagy kiírva?
Én július 8-ra, de telihold picit előbb, június 15-én lesz.
5/7 A kérdező kommentje:
szia
július 1-re.igen 15én lesz..bár ugy lenne és kijönne a picim :)
2011. jún. 2. 13:27
6/7 anonim válasza:
Én 2010. 01. 21-én szültem, azon az éjszaka még 2 baba született pár óra különbségekkel. Nagy hó esett le akkor éjjel.
7/7 anonim válasza:
A kánikulában a 3-4 órás hidegfrontra szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!